Haberler

Selim Gülgören'den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına

Güncelleme:

Şarkıcı Selim Gülgören, Ramazan ayında Kadıköy sokaklarında elinde içki şişeleriyle gezenlere tepki göstererek "Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Yapmayın Allah aşkına ya" dedi.

Cennet, Tarihe Gömdüm, Zaafımsın gibi şarkılarıyla adından söz ettiren Selim Gülgören, Kadıköy'de gençlerin Ramazan ayında elinde alkol şişesiyle gezmesine sitem etti.

"SİZİ BÜYÜKLERİNİZ DE Mİ UYARMIYOR?"

Instagram hesabından yayınladığı videoyla sitem eden şarkıcı, "İstanbul Kadıköy'de herkesin elinde içki şişeleri var sokaklarda geziyorlar. Ben burada doğup büyüdüm. Hayatım boyunca 19-20'li yaşlarımda saygısızlık yapıp Ramazan ayında elinde içki şişeleriyle buralarda gezmedim. Ben de şarkıcıyım, mekanlarda şarkıcılık yapıyorum. Ramazan'da birazcık saygı duyacaksın. Orucunu tutacaksın, tutmuyorsan ve inanmıyorsan da saygı duyacaksın. Özgürlük demek saygısızlık demek değildir. Sizin aileleriniz, büyükleriniz hiç demiyor mu 'Bu ülkede Müslümanlar çoğunlukta, onların Ramazan ayları önemli. Onların gözüne soka soka içki içmeyin, gidin mekanda için' diye. Yapmayın Allah aşkına ya. Burayı iyice Amerika'ya çevirmeye çalışıyorsunuz ama olmaz" şeklinde konuştu.

Selim Gülgören'den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına

Selim Gülgören'den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına

Selim Gülgören'den Ramazan ayında alkol kullanan gençlere sitem etti: Yapmayın Allah aşkına

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Selim Gülgören Kadıköy Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (192)

BUĞRA EMRECİKSİN:

Türkiye Cumhuriyeti şeriat ile yönetilen bir ülke değildir o yüzden insanların hangi günde hangi ayda içki içtiğine kimse karışamaz. Devlet alkollü içeceklerden büyük oran da vergi alıp o vergilerle memurlarının, emeklilerinin ve imamlarının maaşlarını ödüyor bunda bir sıkıntı görmeyip Ramazan da bir kaç kişi içki içiyor diye sosyal medyadan goy goy yaparsanız siz iki yüzlüsünüz demektir. Ya şeriatı ilan edin yada susun, iki yüzlü davranmayın. İçki satıp neden içki içiyorsunuz diye kızamazsınız.

5359
1663
yanıtYanıtla
Medem:

Yav sen ayıkmısın adam içmeyin demiyorki oruç ayında ayan beyan ortalıkta içip saygısızlık yapmayın diyor.

yanıt866
yanıt2118
Gerard Dirivia:

Bu arada nüfusa oranla alkolün en çok tüketildiği liste başı ilk 2 şehir, Türkiye'nin en muhafazakar ilk 2 şehridir :))

yanıt1479
yanıt196
muhammet demirkapı:

Okuduğunu anlamıyorsun herhalde, içeceksen kamusal alanda içmeyeceksin. Hem Bacanak hani saygılı olacaktık ? Hani hoşgörülüydük? O zaman heykellere laf gelince hoplamayın, 10 Kasım törenlerini hatırlatırım.

yanıt312
yanıt1235
Yucel Avci:

Allah sizleri ıslah etsin

yanıt262
yanıt1056
serdar turan:

adam diyor çanakkale boğazı sen diyon yandı gütün ağzı

yanıt228
yanıt1054
mahalle sakini:

İçsene amerikada sokakta içki bakalım ne oluyor. Türkiye bir İslam ülkesidir son 100 sene birileri bozdu diye düzelmeyecek zannetmeyin düzelecek merak etmeyin.

yanıt332
yanıt1125
O Z:

Kızabilir gayet normal. Sende de bu sözleri takmama özgürlüğü var. Goygoycu mülayim. Ama en azından adam biraz olsun farkındalık yaratmak istemiş. İyi de yapmış bence.

yanıt246
yanıt1061
JesS Company:

?eriat'in anlamini bi tanimlasana????? Sonrada birde cumhuriyeti tanimla ve sonrada cunhuriyetin ne kadar uygulandigini bir gözden gecir bence goy goyculuk yapma.... cumhuriyet adina bellediniz saygiyi sizler ne kadar gösteriyorsunuz onuda bir gözden gecir

yanıt90
yanıt1053
azyazar yazmaz:

Şeriatı ilan edin sözünün laf olarak kalacağını bildiğin için rahatlıkla yazmışsın. Şayet ilan edilmiş olsa ilk senin gibilerin kafasını alırlar.Adam saygıdan bahsediyor saygının ne olduğunu bilmeyen sen 2 metre mesaj yazmışsın ama hala boşsun ve boş kalacaksın bir yanın hiç dolmayacak emin ol.

yanıt136
yanıt1060
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title