Haberler

Şarkıcı İdo Tatlıses, 7 bin TL'lik elektrik faturasına isyan etti

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, evine gelen 7 bin TL'lik elektrik faturasına isyan etti. Sosyal medya hesabından faturasını paylaşan şarkıcı "Böyle ölmem füze atın" dedi.

Ünlü isimlerin elektrik ve doğal gaz faturası isyanına İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses de dahil oldu. Şarkıcı, evine gelen elektrik faturasını takipçileriyle paylaşıp isyan etti.

7 BİN TL ELEKTRİK FATURASI GELDİ

Geçtiğimiz sene ekim ayında uzun süredir birlikte olduğu Yasemin Şefkatli ile görkemli bir düğünle nikah masasına oturan İdo Tatlıses, paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabından evine gelen 7 bin 40 TL'lik elektrik faturasının fotoğrafını paylaşan İdo Tatlıses, "Böyle ölmem füze atın" notunu düştü.

Şarkıcı İdo Tatlıses, evine 7 bin TL elektrik faturası gelmesine isyan etti

ÜNLÜ İSİMLER DE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Doğal gaz ve elektriğe gelen zamlar ünlü isimlerin de gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesaplarından paylaşım yapan Gülse Birsel, Seray Sever ve Yeşim Salkım gelen faturalara tepki göstermişti. 3+1 evde oturan Gülse Birsel, "Kira tadında elektrik faturamı arz edeyim" diyerek 2 bin 500 TL'lik faturasını paylaşmıştı. Şimdilerde ikiz bebeklerine hamile olan Seray Sever 4 bin 100'lik faturasını yayınlayarak "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" ifadelerini kullanmıştı.

Şarkıcı İdo Tatlıses, evine 7 bin TL elektrik faturası gelmesine isyan ettiSeray Sever'in faturası

2 bin 200 TL'lik doğal gaz faturasının ardından battaniyenin altına girerek video paylaşan Yeşim Salkım ise "Ben Türkiye'den başka bir ülkede yaşıyorum da benim mi haberim yok. Bu zamlar nedir ya? Rüyada kabusta filan mıyız?" demişti.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İdo Tatlıses Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (21)

delidolu :

Füzeymiş sen füze değil atom bombası olsa ölmessin ya garibanın hali neolacak

314
19
yanıtYanıtla
Hakan Soyadi:

millet zamların altında eziliyor ama yönetenlerin derdi başka

232
29
yanıtYanıtla
Nazmi:

15 ailenin tuketimini tek basina yapmış acaba milletin evinde olmayipta bu kadar elektrik tuketen cihazlar neler merak ettim. Tabi bu dediklerim faturalarin haddinden fazla oldugu gercegini degistirmez.

192
24
yanıtYanıtla
Fakır:

kripto para üretiyorlar nazmi başkan

yanıt3
yanıt0
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Dünya size güzel geçin dalganızı zengin bebeleri, gecede on bin lira hesap ödeyenler elektriğe tepki göstermiş....faturaya iki şaplak atıp üzerine tuz serpiştirseler eminim hoşunuza gider ses etmezsiniz.....acıyan allah garibana acısın

170
18
yanıtYanıtla
trol savar:

allah da garibana çok acır ya.

yanıt19
yanıt57
o zen:

garibanın yüzü gülür mü a

yanıt41
yanıt2
Emre Guler:

ya adam tepkı koymasa sosyeteye bak umrunda mı kı ınsanlar dersınız tepkı koymus laf edıyorsunuz ne acayıp adamsın sen

yanıt6
yanıt3
Hsn:

Trolsavar trolü İnsanlar başkalarının hakkını yer ezer zulmeder sonrada Allaha suç atar,en basitinden insanoğlunun en zenginlerinden 100tanesi malvarlığının zekatını tam verse dünyada fakir kalmaz,yada vatandaş bile sende dahil her ay maaşının 40/1ini zekat versen sorun kalmaz

yanıt6
yanıt17
Seda Hatman:

Böyle yalanmi olur ya tamam faturalar pahalida kesinlikle yalan bu bir insan ne kullana bilir bu eletrik için 160 MT evde oturuyorum doğalgaz kullanıyorum 435 TL fatura geldi dün geldi yalan böyle yalan olmaz 3 çocuk var bendede TV çamaşır makinesi bulaşık makinesi ütü hepsi var şükürler olsun

4
20
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title