Haberler

Şarkıcı Ebru Keskin, kamera önünde önce hipotermi geçirdi sonra boğulma tehlikesi

Güncelleme:

Sözü ve müziği kendisine ait olan Yoksun isimli şarkısının klibinde zor anlar yaşayan Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şokuna uğradı. Çekimlere kısa bir mola verilirken korku dolu anlar yaşayan şarkıcı, "Hayatım boyunca yaşadığım en korkunç anlardı" dedi.

Genç şarkıcı Ebru Keskin, yeni şarkısı Yoksun'un klip çekimi için kamera karşısına geçti. Klibin yönetmen koltuğunda oturan Yusuf Can Özbilen güzel sanatçının "ev partisinde su patlaması" fikrini çok beğenerek çekim kararı aldı. Sadece, evinin eşyalarla birlikte su altında kalmasına kimsenin izin vermeyeceğini söyleyerek çekimleri dışarıda yapmaya karar verdi.

SOĞUKTAN ŞOKA GİRDİ

22:00 ile 07:00 sularında yapılan çekimlerde tankerler ile yağmur etkisi verildi. İlk set 6 derece soğukta dışarıda gerçekleştiği için Ebru Keskin şoka uğradı. Soğuktan dili tutulan ve konuşamaz durumda gelen şarkıcının yardımına ekiptekiler koştu. Ekip, sanatçıyı hemen sıcak bir alana götürüp kendisine getirmeye çalıştı. Bir süre sonra normale dönen Ebru Keskin, henüz bitmeyen son iki kaydı da aldı ve seti bu şekilde başarıyla sonlandırdı.

Şarkıcı Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şoku yaşadı

BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

İngiltere'de yaşayan aranjör Kougray'ın aranjesini üstlendiği klipte felaketler bununla kalmadı. 2. set için iplerle 4 metre yukarıya asılan sanatçı, güvenlik korsesi sıkışınca boğulma tehlikesi geçirdi. Kısa bir molanın ardından bu seti de atlattılar.

"HAYATIM BOYUNCA YAŞADIĞIM EN KORKUNÇ ANLARDI"

Bir sonraki sahne, su altında geçecekti ama Ebru Keskin'in bedeni bu kadarını kaldıramayacak hale gelince sahne iptal oldu. Klip çekiminde ölümden dönen şarkıcı Ebru Keskin ise "Hayatım boyunca yaşadığım en korkunç anlardı. En zor geçen klip oldu. Ama değdi mi? Kesinlikle değdi" dedi.

Şarkıcı Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şoku yaşadı

Şarkıcı Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şoku yaşadı

Şarkıcı Ebru Keskin, kamera önünde hipotermi şoku yaşadı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Yönetmen Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Zulkarneyn :

En kisa sürede Suyun dibinde oksijen tüpsüz konser vermen dilegiyle... Bu fikiri de begenirsin umarim:)

22
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title