Haberler

Saraçoğlu'nun Mezurası Milla Jovovich'e Gitti!

Yapımcı Demet Lee Öger'in konuğu olarak Oscar törenine katılan modacı Gülşah Saraçoğlu; kıyafetinin büyük ilgi gören mezura şeklindeki korsajını, dünyaca....

Geçtiğimiz pazar günü düzenlenen Oscar törenine, ABD'de yaşayan yapımcı Demet Lee Öger'in konuğu olarak katılan modacı Gülşah Saraçoğlu; törende ve tören sonrasında katıldığı partilerde yaşananları GÜNAydın'a anlattı...

İLTİFATLAR İNANILMAZDI

Oscar töreni rüya gibi başladı. Biz törene erken gittik, saat 14.30 gibi Kodak Theatre'daydık. Kırmızı halı seramonisi gerçekten çok heyecan vericiydi, aklınıza gelebilecek herkes oradaydı.

Kırmızı halıda benim elbiseme yapılan iltifatlar inanılmazdı. Kırmızı halıda ilk olarak Milla Jovovich ile buluştuk. Kendisi elbisemi çok beğendiğini tekrar tekrar dile getirince, ben de Demet'in Malibu'daki evinde bir araya geldiğimizde, kendisine mezura şeklindeki korsajımı hediye ettim. Daha önce de kendisine bir elbise hazırlamıştım zaten.

Törende ve öncesinde verilen yemekte, başta Elton John ve eşi David Furnish olmak üzere; Katy Perry, Carmen Electra, Angelina Jolie, Milla Jovovich, Kim Kardashian, Viola Davis, Cloris Leachman, George Clooney, Dan Lindsay ve Eva Longoria gibi birçok isimle tanıştım.

EN RÜKÜŞ PORTMAN'DI!

Bence törene katılan herkes çok şıktı ama benim favorim Meryl Streep ve Jennifer Lopez'di. Bana göre en rüküş isim ise Natalie Portman'dı.

Demet Lee Öger; 'Oger Entertainment' şirketinin kurucu sahibi ve ayrıca Hollywood'da büyük yatırımcılardan biri. Öger'in yatırımcılarından biri olduğu 'Undefeated' adlı belgesel filmin, 'En İyi Belgesel Film' Oscar'ını alması hepimizi çok sevindirdi. Kendisinin Hollywood ünlülerinden gördüğü saygı ve ilgi çok gurur verici.

Törenden sonra katıldığımız EJAF (Elton John AIDS Foundation) Oscar Yemeği'nde VIP masada oturduk ve bağış için yapılan açık artırmada Demet, iki tane pırlantalı Chopard saat aldı.

PARMAK İZİYLE GİRDİM

Kırmızı halıda Demet basına beni, "İşte merak ettiğiniz Türk modacım Gülşah Saraçoğlu" diye tanıttı. Basının röportaj yapmak için gösterdiği ilgi inanılmazdı. Özellikle mezura esprisini çok hoş ve yaratıcı buldular.

Oscar törenine; bırakın fotoğraf makinesini cep telefonu bile sokamıyorsunuz. İçeri girerken de pasaport ya da kimlik kontrolü yapılıyor.

KIDMAN ELBİSEYİ BEĞENDİ

Oscar töreninden iki gün önce Elton John'un evinde verilen özel yemek sırasında ise Demet Lee Öger konuklara, 'Fetih 1453'ün fragmanını izletti. Tüm Hollywood ünlüleri fragmanı çok beğendi.

Evdeki yemekte İngiltere Kraliyet Ailesi'nden misafirler de vardı ve herkes çok şıktı. Elton John'un sade ve samimi hali ise görülmeye değerdi.

ŞAKALAŞTI

Clint Eastwood'un evinde verdiği davette de, 'Fetih 1453'ün fragmanını izledik. Eastwood fragmanı çok beğendi. Sonra hep birlikte 'Costume Designer' etkinliğine katıldık. Eastwood çok babacandı ve sık sık Demet'e şaka yapıyordu.

Nicole Kidman, kendisi için hazırladığım elbiseyi çok beğendi ve Richard Branson Vakfı'nın yemeğinde giyeceğini belirtti. Şimdi de Cloris Leachman'a bir elbise hazırlayacağım, kendisi de yakında Türkiye'ye gelecek.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gülşah Saraçoğlu Milla Jovovich Elton John Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title