Haberler

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 yıl sonra geri dönen Derin'e büyük şok

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin ve Asya karşı karşıya geldi. 2 yıl sonra Tekirdağ'a geri dönen eski eşi Volkan'ın davetine oğlunu almak için katılan Asya'yı gören Derin, aldığı cevapla ne yapacağını bilemedi.

Dizi setinde koronavirüs vakalarının çıkması nedeniyle ekrana bir hafta ara veren Sadakatsiz dizisi, dün akşam 9. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde Volkan'ın Asya'dan boşandıktan sonra Amerika'ya gittiği ve orada çok ünlü bir mimar olmayı başardığı ortaya çıktı. Derin'le evlenen ve kızları da 2 yaşına giren Volkan, Amerika'daki kariyerini bırakarak Asya'dan intikam almak için Tekirdağ'a döndü.

VOLKAN İNTİKAM PLANINI BAŞLATTI

Hastanede başhekimliğe kadar yükselen Asya, iki yıl sonra Volkan'ı karşısında görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Diğer yandan ise Derin ve Volkan geri dönüşlerini duyurmak için evlerinde büyük bir parti verdi. Asya ise oğlu Ali'yi almak için partinin yapıldığı villaya gitti.

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 sonra geri dönen Derin'e büyük şok

ASYA'YA MEDYAN OKUDU

Bu partide tüm dostlarını yanında toplayan Volkan ve Derin, adeta gövde gösterisi yaptı. Oğlu Ali'yi kullanarak Asya'yı partiye getiren Volkan, kazandığı gücü yeniden göstermeye çalıştı. Ali'ye ulaşamayınca mecburen partiye gelen Asya ise Volkan'ın konuşmasına denk geldi. Derin'e sarılarak Asya'nın gözlerinin içine bakıp konuşan Volkan ise adeta meydan okudu.

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 sonra geri dönen Derin'e büyük şok

ASYA'DAN DERİN'E BÜYÜK ŞOK

Karşısında Asya'yı görünce şaşkına dönen Derin ise herkesin içinde Asya'nın yanına giderek "Bu özel bir parti ve davetiyesi olmayanları içeri almıyoruz" dedi. Elinde adına özel hazırlanan davetiyeyi gösteren Asya, Derin'e büyük bir şok yaşatmış oldu.

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 sonra geri dönen Derin'e büyük şok

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 sonra geri dönen Derin'e büyük şok

Sadakatsiz'de dengeler değişti! Asya'dan 2 sonra geri dönen Derin'e büyük şok

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Özge Özder Tekirdağ Haberler

500

Yorumlar (51)

Hükümdar:

Sizce bu dizi bizim örflerimize uyuyormu insanda biraz utanma olur rutuk ne ise duruyor kapatsın

44
26
yanıtYanıtla
EL CEVAP:

KAÇ TANE UYAN DİZİ YADA PROGRAM VAR ACABA. RTÜK TÜM KANALLARA CEZA YAZSA BELKİ

yanıt9
yanıt1
Harputlu:

Dinimizde çalmayacaksın diyor.kul halklı yemeyeceksin diyor.a v ma çalan l ara kül hakkı yiyenler bir lafın yok.hetcuma dini masallar anlatanın otelinde icio servisi ne bir la f in yok.ama sadece bir d ikiye lafon var öylemi hadi ordan sen başka dizi izle

yanıt7
yanıt2
Zehra:

Her dizi örflere uymak zorunda mı? Ha öyleyse Eşkiya ve Kurtlar Vadisi yıllardır nasıl yayınlanıyor, örfün o muydu?

yanıt17
yanıt3
....:

Orf âdetlerimizde dızi mi var sanki

yanıt6
yanıt0
Bla bla:

Sevgili hukumdar cok afedersin de nesi uymuyor acaba? Bir kadina yapilan seyler insanların yasayabilecegi şeyler işleniyor. Pembe gozluklerinizi cikarin bence dunya artik böyle bir yer. Utanmiyormusunuz demek yerine biri oldurulunce sesin ciksin biri aldatilinca sesin ciksin biri haksiz yere muamele gorunce konus diziye yorum yapana kadar don etrafina bak.

yanıt6
yanıt0
Kral:

Sokağa çık senin örfüne uyan kaç kişi kaldı

yanıt4
yanıt0
Erkan:

Ne guzeller Turk bayanlar cok guzel

yanıt2
yanıt0
Sema:

Ya diziyi inaylamiyorum.ama toplumda erkekler kadar kadınların aldatmasida eş düzeyde bir sadakatsizlik olarak algilanmiyor. Sonuçta her dizide erkek aldatır ama kimse aa!auuuuuuuuu yapmaz normalmiş gibi.rtük e şikayet gereği duymaz.....

yanıt2
yanıt0
saçmalık değil mi?:

adam hem eşini aldatıyor hem de intikam almak için 2 yıl sonra tekirdağa dönüyormuşmuş kim kimden intikam alıyor arkadaş

32
2
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title