Haberler

    Röportajındaki sözler tekrar gündemde

    Güncelleme:

    SOSYAL MEDYADAN SESLENDİEvan Rachel Wood ile Marilyn Manson, 2007 yılında flört etmeye başlayıp 2010 yılında da nişanlandılar.

    SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ

    Evan Rachel Wood ile Marilyn Manson, 2007 yılında flört etmeye başlayıp 2010 yılında da nişanlandılar. Fakat birkaç ay sonra yollarını ayırdılar. Evan Rachel Wood, dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, gerçek adı Brian Hugh Warner olan Marilyn Manson tarafından yıllarca korkunç bir şekilde tacize uğradığını itiraf etmişti.

    ÇALKANTILI BİR İLİŞKİ YAŞADILAR

    Marilyn Manson ile Evan Rachel Wood'un ilişkisinde basına da yansıyan iniş ve çıkışlar olmuştu. 2007 yılında birlikte olmaya başladıklarında Wood 20, Marilyn Manson da 36 yaşındaydı. Zaman zaman ayrılıp barışan çiftin aralarının kötü olduğu bir dönemde Marilyn Manson, bir röportaj vermiş ve Wood ile ilgili tüyleri diken diken eden sözler sarf etmişti.

    'HER GÜN ONUNLA İLGİLİ FANTEZİLER KURUYORUM' DEMİŞTİ

    Daha önce de hakkında, kadına yönelik şiddet ile ilgili suçlamalar bulunan Manson, 2009 yılında Spin ile yaptığı bir röportajda her gün Evan Rachel Wood'un kafasını balyozla parçalamakla ilgili fanteziler kurduğunu anlattı.

    KENDİNİ JİLETLEMİŞ

    Marilyn Manson aynı röportajda, Evan Rachel Wood ile birlikte olduğu dönemde kendisini tam 158 kez jiletle doğradığını ve bu şekilde onun kendisine ne kadar büyük acı verdiğini göstermek istediğini de vurgulamıştı.

    BENZER SUÇLAMALAR GELDİ

    Evan Rachel Wood'un sosyal medya hesabından yıllarca Marilyn Manson tarafından taciz edildiğini açıklayıp artık bu konuda sessiz kalmayacağını duyurmasından sonra dört kadın daha müzisyene benzer suçlamalar yönetti.

    BİR TANESİ ESKİ ASİSTANIYDI Ashley Walters ve Sarah McNeilly adlı modeller ile Ashley Lindsay Morgan ve adını sadece Gabriella olarak açıklayan bir başka kadın da Manson tarafından taciz edildiklerini ve fiziksel şiddet uygulandığını iddia ettiler. Bu kadınlardan Ashley Lindsay'in fotoğrafçı olduğu ve bir dönem Marilyn Manson'ın asistanı olduğu ifade edildi.

    'GERÇEĞİ ÇARPITIYORLAR' Bu arada Marilyn Manson da bu suçlamalara karşı sessizliğini bozdu. Evan Rachel Wood'un iddialarının "gerçekliğin korkunç bir şekilde çarpıtılması" olduğunu ileri sürdü. Instagram sayfasından bir açıklama yapan 52 yaşındaki Manson, hayatının ve sanatının uzun zamandır tartışmaların odağında olduğunu belirterek "Ama benimle ilgili bu son iddialar gerçeğin korkunç bir şekilde çarpıtılması. Benim özel ilişkilerim, her zaman benzer düşüncede olduğum partnerlerle rızaya dayalı olmuştur" diye yazdı.

    BURLESK DANSÇIYLA EVLİYDİ Marilyn Manson 2005 ile 2007 arasında, gerçek adı Heather Renée Sweet olan burlesk dansçı Dita Von Teese ile evliydi.

    LINDSAY USICH İLE BİRLİKTE

    Manson, geçen yıl da Lindsay Usich ile hayatını birleştirdi.

    EVLİLİK İKİ YIL SÜRDÜ

    Evan Rachel Wood ise 2012 yılında Jamie Bell ile evlendi. Jack Maftin adında bir oğlu olan çiftin evliliği sadece iki yıl sürdü. 33 yaşındaki oyuncu, son dönemde Westworld adlı yapımla gündemde.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Evan Rachel Wood Marilyn Manson Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title