Haberler

Pinokyo Victoria'nın Silikon Yalanı

Güncelleme:

Victoria Beckham'ın yaptığı tüm açıklamalar tek tek yalanlanıyor.

Şarkıcılıktan tasarımcılığa adım atan ve dünyanın en ünlü isimleri arasında yer alan Victoria Beckham, kendisiyle ilgili çok az açıklama yapıyor ama gazeteciler, yaptığı her açıklamada Beckham'ın bir yalanını yakalıyor.

Geçtiğimiz günlerde üç yıldır tatil yapmadığını söyleyen Bekcham, Daily Mail gazetesinin diline düştü. Gazete, yaptığı küçük bir araştırmayla, ünlü yıldızın; geçen yıl kızı Harper doğduktan sonra Malibu'da ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün evini kiralayarak iki ay, 2010'da St Tropez'de, 2009'da da George Clooney'nin Como Gölü'ndeki evinde tatil yaptığını ortaya çıkardı. İşte Victoria Beackham'ın ağlara takılan diğer yalanları...

ASLINDA GEÇİNEMEDİLER

Victoria Beckham'ın da üyesi olduğu Spice Girls grubu 2007 yılında yeniden bir araya geldi ve dünya turnesine çıkma kararı aldı ama birkaç konserden sonra turne iptal edildi. Beckham, "Çocuklarımızın bize ihtiyacı vardı" dese de; herkes, grup üyeleri sürekli kavga ettiği ve aynı otelde kalmayı bile istemedikleri için turneden vazgeçildiğini biliyordu.

ONA KİMSE İNANMADI

Victoria Beckham, geçtiğimiz hafta Twitter'da yayınladığı fotoğrafın altına; "Ulusal Yiyecek Günü'nü kutlamak adına oğullarımın okula götürmesi için kendi ellerimle yaptım" yazdı. Ama bu yiyecekleri yapmanın çok zor olduğunu bilenler, zamanında "Hazır köfte kızartmaktan başka bir şey yapamam" diyen Beckham'ın yazdıklarına inanmadı.

NORMAL BÜYÜSÜNLER

Beckham, sürekli olarak çocuklarının ilgi odağı olmasını istemediğini ve yaşıtları gibi normal bir hayat sürmelerine dikkat ettiğini söylüyor. Ama 2008'de New York'ta verdiği konserde sahneye oğlu Cruzz'u da çıkaran Beckham'ın kızı Harper da, 'fotoğrafı en çok çekilen ünlü bebeği' unvanını aldı.

SİLİKON YALANI

Victoria Beckham hayatında hiç estetik operasyon geçirmediğini ve göğüslerine silikon taktırmadığını söylüyor ama geçmişte çektirdiği fotoğraflar ünlü yıldızı yalanlıyor. Beckham, üç yıl öncesine kadar sahip olduğu büyük silikonları, 2009'da küçükleriyle değiştirdi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Steven Spielberg Victoria Beckham George Clooney Daily Mail Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title