Haberler

Pavarotti ile Evlenmek İstiyordum!

Ortadoğulu izleyicinin hayran olduğu Songül Öden, küçükken ünlü tenor Luciano Pavarotti hayranı olduğunu, hatta onunla evlenmek istediğini söyledi.

'Umutsuz Ev Kadınları'nda canlandırdığı 'Yasemin' karakteriyle büyük beğeni toplayan Songül Öden, InStyle dergisinden Pınar Çelikel'e konuştu. Ortadoğu'da birçok Hollywood yıldızından daha çok sevilen, Birleşmiş Milletler (BM) İyi Niyet Elçisi olmanın haklı gururunu taşıyan Öden, oyunculuk kariyeri ve kendisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Yıllar önce Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığınız 'Gümüş' dizisi Ortadoğu'nun göz bebeği oldu. Arap kızları sizi örnek alıyor, posterleriniz odalarını süslüyor. Siz küçükken odanızda kimin posterleri asılıydı?

Büyürken dört ablamla aynı odayı paylaştığım için duvarlara kendi istediğim posterleri asmak gibi bir şansım olmadı. Ablalarımdan biri James Dean hayranıydı. Tüm duvarlar onun posterleriyle kaplıydı.

ÖYKÜLER YAZIYOR

Peki izin verseler siz kimin posterini asmak isterdiniz?

Ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin posterini asmak isterdim. Çok sıra dışı değil mi? Ben Pavarotti ile evlenmek istiyordum. Bayılıyordum ona. Klasik müziğe ilgi duymaya başladığım ortaokul yıllarında Pavarotti, Domingo, Carreras üçlüsü konserler verirdi. Takım tutar gibi Pavarotti'ciydim.

Oyunculuğun yanı sıra çok özel bir göreviniz daha var. BM'nin iyi niyet elçisi olarak neler yapıyorsunuz?

Birleşmiş Milletler Türkiye ofisinin kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda yüzü ve sesiyim. Şu an yapabileceklerimizle ilgili bir yol haritası çıkarıyoruz.

Oyunculuk dışında hangi yeteneğiniz ön plana çıkar?

Yazabiliyorum... Öyküler yazıyorum. Çocukken de şiir yazardım.

Ya oyuncu olmasaydınız... Kendinizi ne yaparken bulabilirdiniz?

Yine de kendimi ifade etmek için uğraşıyor olurdum. Daha çok yazardım belki de. Kendimi ifade etmek ile ilgili bir takıntım var.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

KÖFTE DUDAK LAKABI İÇİME OTURDU

Çok beğenilen bir kadınsınız. Kendinizle ilgili rahatsızlık duyduğunuz bir özelliğiniz var mı?

Ortaokulda çok zayıf olduğum için 'uçurtma' diyorlardı. Ablalarım bana 'köfte dudak' derlerdi; çok üzülürdüm. Unutmadığıma göre çok bozuluyormuşum. Dudaklarım büyük takıntıydı. Köfte dudak meselesi içime oturmuştu sanırım.

Belirgin gözleriniz ve dudaklarınız var. Peki sizce hangisi ön planda olmalı?

Rimel sürmeyi severim. Dudağımı ise hiç boyamam. Kendime ait bir rujum yoktur.

YAPTIKLARIM TİYATRO SAYESİNDE

Yer aldığınız dizi 'Umutsuz Ev Kadınları' çok beğenildi. Çekimlerde eğleniyor musunuz?

Çok güzel bir iş! Çok! Gülmekten bazen çekemiyoruz sahneleri. Yaş ortalaması birbirine yakın, genç ve eğlenceli bir ekibimiz var. Canlandırdığımız karakterler de bu kadar eğlenceli olunca, çekimler hepimiz için çok keyifli geçiyor.

Bir yandan da tiyatrodan hiç vazgeçmiyorsunuz. Sadri Alışık Tiyatrosu'ndaki 'Keşanlı Ali Destanı' nasıl gidiyor?

25 oyun oynamışız, 30 bin izleyici gelmiş. Harika yani. Bugün ne yapıyorsam tiyatro sayesinde.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Birleşmiş Milletler Luciano Pavarotti Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title