Haberler

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda İtalyan spor spikeri Diletta Leotta'dan ayrılan oyuncu Can Yaman'ın, partneri Francesca Chillemi ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü. Yaman'ın, Francesca Chillemi ile çekilmiş pozlarını "Güneş gibi güzel" notuyla paylaşması aşk iddialarını güçlendirdi.

Oyuncu Can Yaman, İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu. Geçtiğimiz yaz ayında Türkiye'ye gelen Leotta hem İstanbul hem de Ege'de mavi tur yapmıştı.
İkili geçtiğimiz ekim ayında sessiz sedasız ayrıldı.

"PARTNERİYLE AŞK YAŞIYOR" İDDİASI

Bu gelişme sonrası Can Yaman'ın "Violet Like the Sea" projesindeki partneri Francesca Chillemi ile yakınlaştığı öne sürüldü. Can Yaman adının aşk dedikodularına karıştığı Francesca Chillemi ile çekilmiş pozlarını "Güneş gibi güzel" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, sosyal medyada, "Can Yaman ile Francesca Chillemi aşk yaşıyor" iddialarının çıkmasına neden oldu.

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktı

İLK KARE GELDİ

Simona Tanzini'nin Conosci l'estate? adlı romanından uyarlanan 'Violet Like the Sea' adlı dizi gerilim ve komedi unsurlarını bir arada barındırıyor. Dizinin çekimleri başladı ve Can Yaman ilk çekim gününden kareyi Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktı

CAN YAMAN KİMDİR?

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Baba tarafından Arnavut kökenlidir. Baba tarafından Yugoslavya ve Makedonya göçmeni kökenlidir. İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesinin Hukuk Bölümünden 2012 yılında dereceyle mezun olmuştur.

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktı

İlk televizyon deneyimini 2014 yılında, yönetmenliğini Türkan Derya'nın yaptığı, başrollerini Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik ve Sezai Aydın'ın paylaştığı, Star TV'de yayımlanan Gönül İşleri adlı dizide Bedir Kocadağ karakteri ile yapmıştır. Son olarak 'Bay Yanlış' adlı dizide rol almıştır. Can Yaman bir süredir oyunculuk kariyerini İtalya'da sürdürüyor.

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktıCan Yaman ve Francesca Chillemi

Can Yaman'ın hızına kimse yetişemiyor! Partneriyle aşk yaşadığı ortaya çıktıFrancesca Chillemi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Diletta Leotta Can Yaman İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

Eğrioturdoğrukonuş:

hızına yetişilmiyor demek insanları hovardalığa teşviktir. sevdiğini bırak başkasına ondan da başkasına koş bu bir zafer gibi lanse etmeyin.

98
4
yanıtYanıtla
lavinia :

çok itici biri

5
2
yanıtYanıtla
berk Vural:

Millet zina yapıyor bunlarda böyle haberlerini yapıyor sanki çok iyi biçeymiş arkadaş ülkenin ucu biyere çıkacak ama hayırlısı bakalım ne olacak 2 seçenek var ya yok olacağız yada acı çekeceğiz

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title