Haberler

Oyuncu Nur Fettahoğlu, göbek dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti

Güncelleme:

Dün akşam eşi Levent Veziroğlu ile konsere giden oyuncu Nur Fettahoğlu'nun giydiği derin göbek dekolteli kıyafeti tartışma konusu oldu.

Kardeş Çocukları dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Nur Fettahoğlu, dün akşam eşi Levent Veziroğlu ile Bodrum'da bir konsere gitti. Güzel oyuncunun giydiği dekolteli kıyafet ise çok kişi tarafından beğenilmeyerek eleştirildi.

"EVDEKİ ÇARŞAFI MI GİYDİN"

Nur Fettahoğlu'nun kıyafetini görenler, 'Elbiseyi ters giymiş', 'Çok çirkin bir elbise' ve 'Evdeki çarşafı mı giydin' gibi yorumlar yaptı.

Oyuncu Nur Fettahoğlu, göbek dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti

GÜZELLİĞİYLE BÜYÜLEMİŞTİ

Kızı ve eşiyle tatil yapan Fettahoğlu, önceki günde bir dergi için çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylamıştı. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncuya meslektaşı Hazal Kaya bile "Vay maşallah" yorumunu yapmıştı.

Oyuncu Nur Fettahoğlu, göbek dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu Bodrum Haberler

500

Yorumlar (12)

OSMANİYE:

BİR ÇÖP HABER DAHA

39
2
yanıtYanıtla
eda:

iğrenç olmuşsun berbat

12
3
yanıtYanıtla
Sadece Türkiye:

Bu hatun güzel değil ki

9
4
yanıtYanıtla
EDA61:

KADIN COK GÜZEL- DIZIDE DE HARIKA GIYDIRIYORLAR- YABANCI MODELLER GIBI TARZI VAR -

7
5
yanıtYanıtla
Hata aramakla kimse yükselmez:

Çok iddialı bir kıyafet giymiş ne var bunda?Milletin karnı kubbe gibi olmuş. Gayet güzel, ince bel ve tahta gibi karın. Ayrıca, değişik bir tasarım ve de sade. Hintlilerin elbisesi gibi, gayette güzel taşımış. Bir değişiklik yapmış. Ama bu millet eleştireceğim diye aklına geleni yazar, aklına geleni söyler. Sokaklarda da, herkes birbirinin kusurunu aramak için ayaklarına kadar, gözünü diker ve bakar. Çoook kibirliler çoook. Davranış bozukluğu bu. Dünyanın hiç bir yerinde;Bu davranışlar yok, haberiniz olsun

1
1
yanıtYanıtla
ekrem albayrak:

KAÇ SENE YAŞICAN BU HAYATI PARALI VE ŞEREFSİZ OLARAKMI NORMAL Bİ İNSAN GİBİ ŞEREFLİMİ HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR NE ZAMAN BELLİ DEĞİL NASIL GİTMEK İSTERSİN Bİ DÜŞÜN ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜ NE ZAMAN GİDECEĞİMİZ BELLİ DEĞİL BELKİ ŞU ANDAAAAAAAAAAAAAAAAA

1
0
yanıtYanıtla
HERKESİN HAYATIKENDİNEEE:

of sıktın yahu. . . boş sende

yanıt0
yanıt0
ekrem albayrak:

herkes böyle abuk subuk işlerle uğraşır olmuş ve arada dini inançlarımızı kullanıp dalga geçenler bile var iyide sizler BU DÜNYADA YARADILDINIZ NE İÇİN böyle saçma işlerle uğraşıp yorum yazın diyemi GAYENİZ AMACINIZ AİLENİZ GELECEĞİNİZ NESLİNİZ çok beğenenlere soruyorum KIZINIZ OLDU BÜYÜDÜ ŞÖHRET OLDU yattı kalktı para kazandı ÖNÜNÜZDE YEDİĞİNİZ ARKANIZDA YEMEDİĞİNİZ bunun manasınada düşünün buda bize dışardan empoze edilen kelimeler HANİ ASMANLICAYI BIRAKTIRK TÜRKÇELEŞTİKYA

1
0
yanıtYanıtla
BAYRAKTARBAŞII:

ne kadarda boş ve salakça yorum. iyi de be adam sana ne seni derdi mi aldı elalem. giyer gezer. onun tercihi be. .

yanıt0
yanıt0
çiftetelli:

vahalaha bilahahala bu ne gözellik yahu manşallahu teala. nazar surasi okuyorum efendim kabul buyurunuz inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title