Haberler

Nez, pavyon dansı yaptığı için kendisine hakaret eden Mehtap Yılmaz'a dava açıyor

Güncelleme:

Şarkıcı Mehtap Yılmaz, Dilber akımına uyarak cesur elbisesiyle pavyon dansı yapan Nez'i hedef alarak "Beynine oksijen gitmiyor herhalde. Bu dansla bu kıyafetle bu jartiyeriyle acilen pavyona başlasın" dedi. Nez ise bir açıklama yaparak Yılmaz'a dava açacağını söyledi.

İnci Taneleri dizisinde akım haline gelen Dilber'in pavyon dansına kayıtsız kalamayan şarkıcı Nez de "Son noktayı koyalım" diyerek dans etti. Günlerdir pavyonların bahsedildiği gibi güzel yerler olmadığını söyleyen Mehtap Yılmaz, Nez'in dansına tepkisiz kalamayınca ikili arasında gerginlik çıktı.

"PAVYONDA YAŞLI AMCALARLA OYNAYIN DA ELLEYEREK SİZİ TACİZ ETSİN"

Son yıllarda iddialı dansları ve yorumlarıyla adından söz ettiren Nez, derin göğüs dekolteli elbisesiyle eline kaşık alarak Dilber'in pavyon dansını yaptı. Performansıyla dikkat çeken şarkıcı videosunu "Son noktayı bir koyalım" notuyla TikTok hesabından yayınladı. Aramızda Kalmasın programına konuk olan Mehtap Yılmaz, pavyon danslarını eleştirenlere "Sivri zekalı" diyen Nez'e sitem ederek "Akıl tutulması. Senin beynine oksijen gitmiyor herhalde. Kafan çalışmıyor. Sen çok meraklıysan git bir ay çalış. Sana içki de versinler. Yaşlı başlı amcalarla çık karşılıklı oyna. Sonra o yaşlı amcalar senin her yerini elleyerek taciz etsin. Masalara da otur. Yazık ya utanıyorum sizin gibilerle aynı yerde nefes almaktan. Biz nereye gitmişiz ya? Eline de kaşık almış... Bunlara birim vermeyin. Kızlarınızı koruyun, bunların yatacak yerleri yok. Biz pavyonlarda cinayete giden kadınlardan bahsediyoruz. Senin jartiyerinle, kaşıklarınla alakası yok. Oradaki kızları sadece dans ediyor zannediyorsunuz ama vücutları kesik içinde. Bunu güzelleştirmeyin, övmeyin, özendirmeyin. Yazıklar olsun size. Lanet olsun size. Kadın bedeninin sermaye olduğu günlerde şu yaptığınıza bakın" dedi.

Nez'in pavyon dansı yaptığı için kendisine hakaret eden Mehtap Yılmaz'a dava açıyor

DAVA AÇIYOR

Mehtap Yılmaz'ın sözlerine sessiz kalamayan Nez ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda yasal yollara başvuracağını belirterek "Hakaret davası açıyorum. Bakalım kolay mı böyle hedef alıp hakaret etmek" ifadelerini kullandı.

Nez'in pavyon dansı yaptığı için kendisine hakaret eden Mehtap Yılmaz'a dava açıyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mehtap Yılmaz Pavyon Nez Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Anonim:

Bizim Milletimizde Ne Kadar Boş İnsanları Ünlü Etmiş, O Kadar Ünlüler Ki Tanımıyoruz Bile

41
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title