Haberler

Nagihan final sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

Güncelleme:

2022 Survivor All Star'da Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasının yankıları sürüyor. Yarışmanın finalinde en çok SMS oylarını alan Nisa Bölükbaşı ada macerasını birinci bitirdi. Survivor All Star'a 6'ıncı olarak veda eden Nagihan Karadere "Artık parkur olmasın" başlıklı paylaşımıyla dikkat çekti.

Survivor All Star 2022'nin şampiyonu, 30 Haziran akşamı Tersane İstanbul'da yapılan büyük final sonucunda belirlendi. Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı'nın kaldığı finalde en çok SMS'i alan Nisa, yarışmayı şampiyon olarak tamamladı.

Nagihan final sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

SİSTEME TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak bu durum yarışmayı 2. bitiren Adem'de dahil olmak üzere birçok ismin tepkisini çekti. Survivor'ı 6. bitiren Nagihan ise sisteme olan tepkisini gösterdi. Finale sayılı günler kala yarışmadan elenen Nagihan Karadere, paylaşımında şunları söyledi;

Nagihan final sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

"OLMAYACAK BİR HAYAL İÇİN 3 KEZ KIZIMI BIRAKTIM

"Bu yolda benimle birlikte olan, duasını ve desteklerini esirgemeyen, beni yalnız bırakmayan, yanımda olan ve geldikten sonra merak edip beni arayan, yazan ve güzel mesajlarla bana manevi mutluluğu yaşatan tüm sevenlerime destekçilerime çok teşekkür ediyorum. Bu serüven sırasında çok şey öğrendim. Survivor gibi rekabetin ve hırsın ön planda olduğu yerde başarı ipini göğüslemek ve zoru başarmak çok çok zor. Her yarışmacının daha doğrusu herkesin harcı değildi. Ben bunu tek başıma başardığıma inanıyorum. Hele ki herkesin birbirinin ayağını kaydırmak için can attığı bu Allstar'da başarılı olmak belki de en zor şeylerden biriydi. Bu serüvende pek çok olaylar yaşadık , gördükleriniz ve göremedikleriniz .. Yaptığım hiçbir şeyden pişman olmadım, olmayacak bir hayalin peşinde kızımı üç kez bırakmak dışında…"

Nagihan final sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

"ARTIK PARKUR KONMASIN"

"Kim ne söylerse söylesin, ben bu uzun ve yorucu serüvende ne olursa olsun kendi doğrularımdan vazgeçmeden, doğru bildiğim yolda sonuna kadar ilerledim. Bu maceramda benimle gerek mutluluklarımı ve sevinçlerimi, gerek gözyaşlarımı, dertlerimi ve üzüntümü paylaştığınız için sizlere minnettarım. İyi ki varsınız. Ayrıca bu hırsla bu azimle, bu başarı ile 3. kez boşa kürek çekmenin büyük bir üzüntüsünü yaşıyorum. Daha da artık parkur koyulmasın ki kimse kolunu bacağını Aşil tendonunu 1 sayı alma uğuruna parkurda bırakmasın. Ne de olsa İş sadece Sms ile yürüyor."

Nagihan final sonrası açtı ağzını yumdu gözünü: Sahada kazandığımızı masada kaybettik

"SAHADA KAZANDIĞIMIZI MASADA KAYBETTİK"

"Aylardır sakatlıkla parkuru parçalayıp aç kalmamız ve sağlığımızı kaybettiğimizde de yanımıza kar kaldı. Tüm zorlukları ve parkuru aştık ama Sms'te çakıldık! Yani kısacası dostlarım; sahada kazandığımızı masada kaybettik. Olsun be canımız sağ olsun… Daha önce de söylediğim bir sözümü buraya bırakıyorum. Ben kaybederken bile hep kazanan biriyimdir!"

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Nagihan Karadere Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (7)

Eray Sülün:

acun ve bahis şirketleri kazandı siz sakatlandığınızla kaldınız

239
24
yanıtYanıtla
BAYRAM SARIKAYA:

sen survivörün gelmiş geçmiş en iyi yarısmacısısın.efsanesin nagihan.yarıştığın 3 sezonda da performans listesinin zirvesinde yer aldın.sms kazandı boş ver.ama sen tüm türkieyin aklında kalacaksın.efsane olmak şampiyon olmaktan daha iyidir.seni seviyoruz

159
44
yanıtYanıtla
RIDVAN BAŞARAN:

Kesinlikle survivor yarışması adını değiştirmeli, survivor un anlamı ile kazananın alakası bile yok. Adem in hakkı yendi. Yarışmanın adı SMS olmalı, yazık adem in de nagihan ın da kendini sakatlarcasına verdiği emeğe...

35
6
yanıtYanıtla
osmanlı:

Ne demiş ata mız.. Ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim.. Rakiplerini aşağilayanlar küçük görenler kendilerini gurur abidesi görenler hala daha mazeret arıyor. Neden oldu diye kendini sorgulayan yok.

18
14
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

bu yarismayi hak eden bir kadin olacaksa o da nagihandir ki bence bu sezonu erkek kadin ayirmaksizin nagihan haketti her gittigi takimda fark koyup milletin karnini doyurdu bu yasta hemde helal olsun

18
5
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Gelmiş geçmiş en düşündürücü gerçek birinciliği hak edenlerin büyük haksızlığa uğradığı kazanamadığı seyredenlerini de şok etmiş bir Survivor finali izlendi

6
0
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

bu yarşmaya inanmayn hepsi film fırldak

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title