Haberler

Mustafa Yıldızdoğan Alaçamlılar'a Unutulmaz Gece Yaşattı

Samsun’un Alaçam ilçesinde düzenlenen Gençlik Şöleni’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği türkülerle hayranlarını coşturdu.

Samsun'un Alaçam ilçesinde düzenlenen Gençlik Şöleni'nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, söylediği türkülerle hayranlarını coşturdu.

MHP Alaçam İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mustafa Yıldızdoğan konseri yoğun ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanı'ndaki konseri MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, İlçe Başkanı Ersin Kıcır, MHP Bafra, Atakum ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atakum Belediyespor Halk oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan Gençlik Şöleni'nde sahne alan Mustafa Yıldızdoğan,"Siz genç kardeşlerim. Siz benim gibi gece gündüz 3 gün 3 gece sevdiğinizle aşk mektubu yazamayacaksınız. 3 gün 3 gece size göre 3 asır gibi oldu. Niye elinizde teknoloji harikası bir telefon var. Tık tık tık mesaj yazıyorsunuz, cevabı tık tık geliyor. Aşk bu kadar. Tık tık kadar olan aşkın süresi de tık tık kadar oluyor. Bu sevginin süresi de kısa oluyor" diye konuştu.

Sahnede yaklaşık 2 saat boyunca sevilen türküleri seslendirerek Mustafa Yıldızdoğan, geceye katılarları çoşturdu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Yıldızdoğan Atakum Alaçam Samsun Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title