Haberler

Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina Jahoviç'ten Sınırları Zorlayan Fotoğraf!

Güncelleme:

Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç'in ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı tarafından çekilen sınırları zorlayan fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Mustafa Sandal'dan sonra yaşadığı aşklarla çok konuşulan Emina Jahoviç, cesur fotoğrafıyla sınırları zorladı.

"MUSTAFA'DAN SONRA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Mustafa Sandal'dan boşanarak aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Emina Jahoviç'in sınırları zorlayan fotoğrafı sosyal medyada olay yarattı. Emina Jahoviç'in fotoğrafına sosyal medya kullanıcıları da sessiz kalmadı. Jahoviç'in bazı hayranları fotoğrafı beğenirken bazı takipçileri ise eleştiri yağmuruna tuttu. Jahoviç'in bir takipçisi fotoğrafa, " Mustafa Sandal'dan ayrıldıktan soran ne yapacağını şaşırdı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Gerçekten çok başarılı bir fotoğraf emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." yorumunu yaptı.

Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina Jahoviç'ten Sınırları Zorlayan Fotoğraf!

MUSTAFA SANDAL'A TARKAN ŞARKISIYLA GÖNDERME YAPMIŞTI

Mustafa Sandal ile geçtiğimiz sene evliliğini bitiren Emina Jahoviç, eski eşine ezeli rakibi Tarkan'ın Sevdanın Son Vuruşu şarkısıyla gönderme yapmıştı. Sırp şarkıcı, eski eşini ezeli rakibi Tarkan'la vurdu. Emina Jahovic, aracında Tarkan'ın 'Sevdanın Son Vuruşu' şarkısını dinlediği anları Instagram'da paylaşmıştı. Jahovic'in bu hamlesi 90'lı yıllardan bu yana süregelen Tarkan ile Mustafa Sandal'ın rekabetini akıllara getirmişti.

Mustafa Sandal'ın Eski Eşi Emina Jahoviç'ten Sınırları Zorlayan Fotoğraf!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Sandal Nihat Odabaşı Sosyal Medya Tarkan Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

KIZGIN:

Tek kelime ile rezalet bunları artık gündemden çıkartmak lazım.

30
3
yanıtYanıtla
NERDE DEVLET:

NE SINIRI BEE BUNLARDA SINIR AR YOK

20
0
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Dar boğazda iki tane çıt çıt var keşke patlasaymış

18
1
yanıtYanıtla
yine mi Adana diyen adam:

guzel kadin

8
10
yanıtYanıtla
Emsal:

Bunlar ne yapmak istiyorlar halkın ne sıkıntısı var haberleri varmı rezillik rezillik

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

Sen daha Mustafa yi cok ararsin! Rahatlik batti!

13
3
yanıtYanıtla
müslüman doktor:

maaşallah epey hoş bir bayan, kurban olurum onun dudaklarına, insanın içi gıcıklanıyor allah günah yazmasın, hayırlı cumalar.

6
9
yanıtYanıtla
GAVURA CEVAP:

NEKADARDA DENGESSİZSİN

yanıt6
yanıt0
Deli Oğlan...:

ALLAH. . . lütfen. . .

yanıt1
yanıt0
insanliktan anlayan biri:

dikkatli bakarsan ozel bolgesine kadar sey acmis o cic citlar bi acilirsa ne olacak allah o zaman rabi gunah yazar tevbe tevbe ya

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title