Haberler

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi "Hepimizin gözü önünde oldu" demekte buldu

Güncelleme:

İzleyiciyi ekran başına kilitleyen fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e Zerrin Pervane isimli yarışmacı damga vurdu. Süresinin dolduğunu anlayamayan yarışmacının ilginç tepkisi sonrası Kenan İmirzalıoğlu "Hepimizin gözü önünde oldu" diyerek yarışmacıya durumu izah etmeye çalıştı.

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. 'Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan yeni bölümüne Zerrin Pervane isimli yarışmacı damgasını vurdu.

HEYECANDAN NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ

Koltuğa oturduğu ilk andan itibaren heyecanına yenik düşen Zerrin Pervane, kendisine yöneltilen soruları algılamakta güçlük çekti.

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi 'Hepimizin gözü önünde oldu' diyerek buldu

3 SANİYE KALA JOKER HAKKINI KULLANDI

Yarıştığı süre boyunca sürekli saçlarıyla oynayan yarışmacı, ilk soruyu başarıyla geçti ancak ikinci soruda takıldı. İlk iki sorunun süresinin kısa olduğunu sonradan öğrenen Pervane, 3 saniye kala seyirci joker hakkını kullandı.

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi 'Hepimizin gözü önünde oldu' diyerek buldu

"HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU"

Kenan İmirzalıoğlu'nun defalarca süre hatırlatması yaptığı yarışmacı, 3 saniye içinde cevabı veremeyince olanlar oldu. Durumu kabul edemeyen yarışmacı Kenan İmirzalıoğlu'na "Nasıl oluyor ya! Hayır olamaz öyle bir şey" diyerek tepki gösterdi. Kenan İmirzalıoğlu ise yarışmacıya "Herkesin gözü önünde oldu" yanıtını verdi. O anlarda ise stüdyo buz kesti ve yarışmacı hiçbir para kazanamadan yarışmadan elendi.

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi 'Hepimizin gözü önünde oldu' diyerek buldu

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi 'Hepimizin gözü önünde oldu' diyerek buldu

Milyoner'de tuhaf anlar! Kenan çareyi 'Hepimizin gözü önünde oldu' diyerek buldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Mehmet Yıldırım:

Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin

357
23
yanıtYanıtla
Volkan Aydın:

Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin acıdım kendisine psikolajik bir rahatsızlığı hastalığı olabilir.

241
21
yanıtYanıtla
gizli kalsın :

asırı negatiflik saldı bana karsı ıyı kı elenmiş

166
11
yanıtYanıtla
Nartin Mortinoğlu :

Daksil nerde kullanılıyor seyircilere sor zaten gidicisin neyin telaşı.

106
27
yanıtYanıtla
Sahi :

Neydi bu şimdi hayret ettim

110
4
yanıtYanıtla
sude su:

Bence zeka seviyesi düşük olanları bu yarışmaya almamaları lazım. Yarişmanın kalitesi düşüyor

35
15
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Tamamiyle reyting oyunu!! izlenme oranı düştüğü anda bir sansasyon ile eski seviyesine getiriyorlar. yarışmacıların 10 da 6 sı ajanstan. kimse kimseyi kandırmasın lütfen!!

22
15
yanıtYanıtla
Ege Egeby:

Gayet normal birşey olabilir ablamız heyecan yapmış olabilir ama yine vakit nakittir lafını da beyinde kazıması lazım. Tepkisi de art niyet değil sadece hayret ifadesine veriyoruz.

23
8
yanıtYanıtla
Yeos :

Modelistimis hatun kisi... tv ye cikayim da nerede olursa olsun edasi aldim ben. Bir de o kameraya bakislari yokmu, beni gorun der gibi. Canim gecti senden kovalama

10
1
yanıtYanıtla
Aycan :

Yarışmadaki hanımı seyrettim sürekli eli saçında normal olmayan haller içindeydi. Kenan' ın sabrını takdir ettim.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title