Haberler

Hamileyken hortumla dövüldüğü iddialarına Meltem Miraloğlu dayanamadı: Son kez söylüyorum

Güncelleme:

Kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek magazin gündeminden uzun süre düşmeyen Meltem Miraloğlu'nun eşi tarafından hortumla dövüldüğü ve bu sırada "Vurma hamileyim!" diyerek bağırdığı öne sürülmüştü. Bu iddialara dayanamayan Miraloğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" dedi.

"Hayat Devam Ediyor" dizisiyle yıldızı parlayan Meltem Miraloğlu, Türkiye'de dizi teklifleri alamayınca Amerika'ya yerleşmişti. Burada 82 yaşındaki Amerikalı Patrick Grady ile nikah masasına oturan Miraloğlu, herkesi şaşırtmıştı. Kendisinden 48 yaş büyük Patrick ile evlenen oyuncu, uzun süre magazin gündeminden düşmedi.

Hamileyken hortumla dövüldüğü iddialarına Meltem Miraloğlu dayanamadı: Son kez söylüyorum

EŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Yaptığı evliliğin ardından farklı iddialarla sık sık gündeme gelen Meltem Miraloğlu'nun, son olarak hamileyken eşi tarafından darp edildiği konuşulmuştu. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"SON KEZ TOPLUCA CEVAPLIYORUM"

Instagram hesabından açıklama yapan Meltem Miraloğlu, "Son kez topluca cevaplıyorum, 'Hamile değilim'. Hiç çocuğum yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hayat Devam Ediyor Meltem Miraloğlu Türkiye Haberler

500

Yorumlar (6)

haksız mıyım:

karıların çoğu sadece çıplaklıkla ya da sevgilileriyle gündeme geliyor. bu karı sürekli 50 yaş büyük sevgilisi şöyle dedi böyle dedi, öbürü siyah bikini ile sosyal medyayı salladı, acunun eski soytarısı olacak karı sadece bu tip haberlerle gündemde. ünsüzlerde de durum pek farklı değil. eniştesine kaçan, evden kaçan, falanca serserinin evinde ölü bulunan.maalesef kadınlara MODERN(!) zamanların ve modern(!) zihniyetlerin biçtiği rol bu. sonra utanmadan islamda kadının yeri hakkında atıp tutarlar

59
7
yanıtYanıtla
ADANALI :

harcadı bu kızda kendini, hem de tüm memleketin gözü önünde... pöhh

21
2
yanıtYanıtla
Ramazan ÜNLÜ :

Bilmem ama bir genç kız bu kendini taşıyamayan irkekden ne bulduki evlendi insan yüzüne bakmaya tiksinir.ölü yılan derisi gibi midendemi bulanmadı.

16
6
yanıtYanıtla
FURKAN YÜCEL:

Kendi yaşlılarla yatma fantezisini sözümona fonlamalarla Türkiyenin karanlık yüzüymüş gibi göstermeye çalıştı ama arka planda iş amerikaya gelince kendi eliyle gerçek hayatta gitti zevkle nikah yapıp dedesi olacak yaşta elemanla yattı. İşte kaderin cilvesi Türkiye insanını karalamaya çalışırken kendi eliyle rezil oldu

4
0
yanıtYanıtla
Elaaosman :

Bu kızı kıskanmaktan öleceksiniz. Elinizden gelse adamla kendiniz evleneceksiniz. Kız rahat bence asla türkiyeye gelmeyide düşünmüyor bana kalırsa

0
3
yanıtYanıtla
esma erdem:

Yazık bu kıza ya çok üzülüyorum

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title