Haberler

Melis Sütşurup'la aşk yaşayan Mustafa Sandal, esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi

Güncelleme:

Sosyetik güzel Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal, Cannes'da esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi.

Emina Jahovic ile evliliğini tek celsede sonlandıran Mustafa Sandal, kısa bir süre önce kendisinden 20 yaş küçük sosyetik güzel Melis Sütşurup'la aşk yaşamaya başladı ve birlikte Fransa'ya tatile çıktı. Sandal'ın Sütşurup'un Türkiye'ye dönmesiyle Cannes'da çapkınlık turuna çıktığı iddia edildi.

ESMER GÜZELLE SARMAŞ DOLAŞ EĞLENDİ

Yakın dostu Fethi Kamışlı ile Fransa'da kalan popçu, soluğu Baoli Cannes adlı mekanda aldı. İstanbul'dan 2 bin 300 kilometre uzakta gece hayatına çıkan Sandal, çılgın partileriyle ünlü mekanda esmer bir güzelle yakınlaştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti artıran ikili, hatta bir ara dudak dudağa öpüştüğü de öne sürüldü. Kimselere yakalanma korkusu olmadan esmer güzelle sarmaş dolaş eğlenen ünlü popçu takipçilerinin azizliğine uğradı.

Melis Sütşurup'la aşk yaşayan Mustafa Sandal, esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Mustafa Sandal, partideki kendisini tanıyan bir Türk hayranının objektifinden kurtulamadı. Popçunun ihaneti de böylece sosyal medyaya yansıdı. Aldatıldığını öğrenen Sütşurup ise henüz bir açıklama yapmadı.

Melis Sütşurup'la aşk yaşayan Mustafa Sandal, esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendi

İLİŞKİSİNİ GÖZDEN GEÇİRİYOR

Sosyetik güzel, eski evliliğinden olan oğlunu da alıp Antalya'ya moral tatiline gitti. Sandal'ın telefonlarına çıkmadığı öğrenilen Sütşurup'un şu sıralar ilişkisini gözden geçirdiği konuşulanlar arasında.

Melis Sütşurup'la aşk yaşayan Mustafa Sandal, esmer bir kadınla sarmaş dolaş görüntülendiMelis Sütşurup ve Mustafa Sandal

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Melis Sütşurup Mustafa Sandal Haberler

500

Yorumlar (11)

Müfit:

Bu dünya şimdilik size güzel bakalım öbür tarafta napçanız sözde ünlüler

6
2
yanıtYanıtla
12345:

HELAL MUSTİ SABAH BİRİSİNE AKŞAM DİĞERİNE BRAVOOO

7
1
yanıtYanıtla
Ee ne demişler:

Sarışının adı esmerin tadı

6
2
yanıtYanıtla
dede:

süt şurup derken demekki canı şimdide kaymak çekmiş ne var bunda parayla deal mi

2
5
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu türkücülerin işi sadece ovardalık,bunların ana babası bunlara bir gram iman ögretmediginden,ahirette gidecek bir yerleri yoktur.

6
1
yanıtYanıtla
MACERAPERESTTTT:

DÜRBÜNLÜ seni macun yemeye davet ediyorum MANİSAYA

yanıt0
yanıt0
CABBAR İTELER:

BU DURUM ALELEN ZİNA DEĞİL Mİ, ÖVÜNÜLECEK ŞEYLERMİŞ GİBİ YAZIYORSUNUZ

6
1
yanıtYanıtla
sözde sanatçı:

karı başkasında , bu da boş işlerde, kimin eli kimin gtünde belli değil

4
0
yanıtYanıtla
süheyla:

eşini aldatan senide aldatır ne yapacaktı sana saadıkmı kalacaktı

1
0
yanıtYanıtla
BUZZY:

şimdi bu mıstık 45 i devirdi ya erkeklerin bu yaşlarda yıkılmadım ayaktayım tripleri vardır bi de bu uzun süre evli kaldı ya baya macera yaşar bi süre sonra bebek te balık tutup bisiklete binerken görebilrsiniz sonra yelkenler yavaş yavaş kapanır yuru be sandal bi daha mı gelicen

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title