Haberler

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattı

Güncelleme:

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti boşanıyor. Haberin yankıları sürerken Mehmet Dinçerleri'n bugün ortaya çıkan eski tweet'leri de büyük ses getirdi. Muharrem İnce'ye yönelik hakaret dolu ifadelerin de yer aldığı paylaşımların yeniden gündeme getirilmesinin ardından tepkilerin odağına yerleşen Dinçerler'in sosyal medya hesabını kapattığı görüldü.

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, mayıs ayında da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 5 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

PEŞ PEŞE AÇIKLAMA YAYINLADILAR

Çıkan haberlerden sonra ünlü şarkıcı Hadise, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim."

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardında sosyal medya hesabını kapattı

DİNÇERLER'DEN PAYLAŞIM GECİKMEDİ

İş insanı Mehmet Dinçerler ise sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı;

"Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar' görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum. Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise'nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum. Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler..."

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardında sosyal medya hesabını kapattı

TÜM SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Önce sosyal medya hesaplarından birbirlerini silen Hadise ve Mehmet Dinçerler, daha sonrasında beraber oldukları tüm fotoğrafları kaldırmıştı. Hadise'nin açıklamasının ardından sessizliğini bozan Dinçerler yazılı bir metin paylaşarak ortaya atılan tüm iddialara cevap verdi.

ESKİ TWEET'LER ORTAYA SAÇILDI, TEPKİ YORUMLARI HAVADA UÇUŞTU

Mehmet Dinçerler'in verdiği yanıt sonrası ortaya çıkan eski tweet'leri ise başka bir tartışmanın fitilini ateşledi. Aralarında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bulunduğu bir takım kişilere yönelik hakaret dolu paylaşımlar yaptığı görülen Dinçerler tepkiler çığ gibi büyümesi üzerine tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

İşte ortaya çıkan o tweetler:

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardında sosyal medya hesabını kapattı

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardında sosyal medya hesabını kapattı

Mehmet Dinçerler'in eski tweet'leri ortalığı karıştırdı! Tepkilerin ardında sosyal medya hesabını kapattı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Dinçerler Hadise Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (3)

haksız mıyım:

bizde linç kültürü vardır. tamam adam iyi biri değil ama şu yazdıklarını konuşmayan kaç günahsız var aramızda.

4
15
yanıtYanıtla
Rafflesia:

Kalitesiz adam ah Hadisem neyse zararın neresinden dönersen kardır diyelim..

12
3
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

İLK TWİT için yakında içeri alırlar :)

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title