Haberler

Masterchef Türkiye All Star... İDDİALI YARIŞMACI GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ!

Güncelleme:

Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde bir yarışmacı All Star'a veda etti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Masterchef'te yukarıda oturan iki yarışmacı rahatsızlandı. İkinci etapta yapılan şef tabağı ise yarışmacıları zorladı.

Masterchef'te hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Barbaros'un kaşık aldığı Masterchef'te eleme adayları olan Tolga, Gamze, Dilara, Ayaz, Barış, Eray ve Batuhan iki etaplı eleme oyununda mücadele etti.

Yarışmacılara ilk etapta kızılcık ürünü verildi. Eleme adayları 45 dakikada kızılcık ürününden yaratıcı tabaklar çıkardı.Masterchefte beklenmedik elenme All Stara veda eden kişi belli oldu

ALİCAN VE ÇAĞATAY HASTALANDI

Alican ve Çağatay dokunulmazlık oyununda rahatsızlandı. Alican'ın ateşinin çıktığı öğrenildi. Alican geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununda yaptığı açıklamada Herediter Anjiyoödem genetik rahatsızlığına sahip olduğunu belirtmişti.

Çağatay son ödül oyununda da rahatsızlığı nedeniyle yer alamamıştı.

Masterchefte beklenmedik elenme All Stara veda eden kişi belli oldu

ERAY TALİHSİZLİK YAŞADI

Eray ilk turda talihsizlik yaşadı. Eray'ın tabağını dolaba koyarken biraz devrildiği görüldü.

Arkadaşları Eray'a devam edeceğini bir sorun olmadığını belirtti. Eray daha sonra şeflere tabağını sundu.

Masterchefte beklenmedik elenme All Stara veda eden kişi belli oldu

EN BAŞARILI TABAK BELLİ OLDU

Kızılcık ürününden en başarılı tabağı Gamze yaptı. Gamze'den sonra ikinci tura kalmadan sekizinci haftaya devam eden isim Tolga oldu. Gecenin üçüncü isminin Batuhan olduğu açıklandı.

ŞEF TABAĞINA GEÇİLDİ

Son dörde Barış, Dilara, Eray ve Ayaz kaldı. Yarışmacılar Mehmef Şefin, 'Fıstık' isimli tabağını yaptı. Mehmef Şef, yarışmacılarla birlikte tabağı hazırladı. 'Fıstık' isimli tabağın zorluğu dikkat çekti.

Barış tabağı yapmadan önce yaptığı açıklamada, "Şefim bu kadar da acımasız olunmaz." dedi. Dilara, "Bugün Mehmef Şefin tabağı geldi. Oldukça zor bir tabak" açıklamasında bulundu.

Masterchefte beklenmedik elenme All Stara veda eden kişi belli oldu

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Mehmef Şefin tabağını en başarılı yapan isim Ayaz oldu. Gecenin en başarılı ikinci tabağını yapan isim ise Dilara olarak açıklandı. Son ikiye Barış ve Eray kaldı. Masterchef'e veda eden isim Eray oldu. Eray 'Bugün değildi' diyerek gözyaşlarını tutamadı.

Eray yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Burada çok daha ilerleyeceğim yerler görüyordum. Özür diliyorum sizden. Böyle gelmek istemezdim önünüze. Ben şampiyonluğa geldiğim yarışmada 7.haftadan burayı terk ediyorum.

Benim için çok zor ve kötü bir durum. Ben bu stresi kaldıramadım ve bugün veda ettim. Takım oyunlarında da çok iyi olduğum söylenemezdi. Ağlayarak veda ediyorum.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Masterchef Türkiye All Star MasterChef Türkiye Star Magazin Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title