Haberler

    Koş koşabildiğin kadar!

    Güncelleme:

    1) DAHA İYİ GÖREBİLMEK İÇİN.

    1) DAHA İYİ GÖREBİLMEK İÇİN...

    Koşu gözlüğü

    Gözleri güneşten koruyan fotokromik lenslerle tasarlanan ve yapısıyla gözü yabancı maddelerden koruyan bu ürün jürimizin favorisi. Burak Abacıoğlu "Triatlon sporu da yaptığım için olmazsa olmazım... Gözlük, koşu performansına etki edecek faktörlerden... Ben Giant kullanıyorum" diyor. Ürünü giant-turkey.com'dan alabilirsiniz. 360 lira.

    2) TAŞIMASI KOLAY...

    El matarası

    Rüya Baraz "Özellikle yaz aylarında uzun mesafe koşularında dehidre olmamak (susuz kalmamak) için mutlaka matara kullanılmalı. Orange Mud favorim" diyor. Ayarlanabilir kemeri ve telefon ya da anahtar taşıyabileceğiniz iki gözü de olan 600 ml hacimli bu matara n11.com'da satışta. 175 lira.

    3) HEM RAHAT HEM ŞIK

    Koşu şapkası

    Başınızı güneşten koruyacak, koşunuza rahatlık ve şık görünüm sağlayacak şapkalar için Pınar Mumcu'nun önerisi, PUMA. Ürünü markanın resmi sitesinden veya Boyner mağazalarından temin edebilirsiniz. Running Cap III model şapkanın fiyatı 149.95 lira.

    4) MÜZİKSİZ OLMAZ

    Wireless kulaklık

    İpek Onaran "Müzik, koşarken en büyük motive edicimiz... Suya dayanıklılığı ve kulak içine uyumluluğu sayesinde spor yapanlar için Beats kulaklık çok ideal"diyor. Powerbeats Pro modeli Hepsiburada'da 2.099 lira.

    5) TERİ DIŞARI ATAN KUMAŞ SEÇİN

    Kolluk

    Aykut Çelikbaş "Sabah erken koşuyorsanız, hava serinken kollukla başlayıp güneş yükseldikten sonra terlediğinizde kolluğunuzu çıkarıp bel kemerinize koyabilirsiniz. Teri dışarı atan kumaştan yapılmış bir kolluk işinizi görecektir" diyor. Decathlon'dan 50 liraya alabilirsiniz.

    6) DAMARLARI KORUYOR

    Kompresyon çorabı

    Nurdan Sayın "Koşu sırasında kalf ve aşil tendonuna baskı uygulayarak damarların genişlemesine engel olur. Böylece olası şişme ve laktik asit birikiminin önüne geçer" diyor. R2V2 marka çorabı sportifhayat.com adresinden sipariş edebilirsiniz. 297 lira.

    7) EŞYALARINIZ SİZİNLE GELSİN

    Bel çantası

    Bel çantası hem konforlu hem de güvenli koşu yapmanızı sağlıyor. Bahar Baltacı "Telefonunuzu bel çantasına koyarak koşarsanız dinleyeceğiniz müzikler sayesinde motivasyonunuzu arttırabilirsiniz. Favorim Merrell" diyor. Spx sitesinde satışta. 540 lira.

    8) ADETA GÜNEŞE KALKAN OLUYOR

    Bandana

    Koşucuların yanından ayırmadığı bandanalar çok popüler. Sadık Taşkın "Buff marka ürünler, kumaşları güneşten koruduğu ve nem transferi özelliğine sahip olduğu için oldukça kullanışlı" diyor. amazon.com'da 119.90 lira.

    9) YANINIZDA BULUNDURUN

    Yağmurluk

    Aniden yağmur bastırırsa veya koşunuza bir patikada devam etmek isterseniz, yanınızda bir yağmurluk bulundurun. Bakiye Duran "İyi bir yağmurluk olarak the North Face'in yağmurlukları benim en sık tercih ettiklerim" diyor. Ürün kendi mağazasında 1.849 lira.

    10) CEPSİZ TAYTLAR İÇİN İDEAL

    Mıknatıslı çanta

    Roo Sport marka bel çantaları gizli mıknatısı sayesinde tayt şort ve pantolonların bel kısmına yerleştirilerek sabitleniyor. Özellikle cepsiz taytlarla kullanım için çok uygun... Itır Erhart'ın koşularının vazgeçilmezi. Yogazero.com'da 149 lira.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    n11 Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu!
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title