Haberler

Kıvılcım'ın sözleri Kızılcık Şerbeti dizisine damga vurdu

Güncelleme:

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam yayınlanan bölümünde din düşmanlığıyla suçlanan Kıvılcım'ın söyledikleri diziye damga vurdu. Kıvılcım'ın "Herkes inandığı şekilde yaşamakta özgürdür ama inandığı şekilde. Burası Türkiye, biz Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin evlatlarıyız" sözleri izleyicilerden tam not aldı.

Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti'nin son bölümünde kızı, yasak aşk yaşadığı sevgilisiyle imam nikahı kıyarak imam nikahı kıyan Kıvılcım'ın sözleri damga vurdu.

Kıvılcım'ın kızı Çimen, yasak aşk yaşadığı evli ve 2 çocuk babası Gökhan ile imam nikahıyla evlendi. Eve Gökhan'la gelen kızının tesettüre girdiğini ve evlendiğini duyan Çimen, sinir krizi geçirdi. Din düşmanı olmakla suçlanan Kıvılcım, programında yaptığı konuşmayla alkış topladı. Türbana karşı olmadığını belirten Kıvılcım "Hakkımda söylenen iftiralara cevap vermek istiyorum. Ben din düşmanı değilim. Herkes inandığı şekilde yaşamakta özgürdür ama inandığı şekilde. Kocası istedi, ailesi istedi diye zorla kapanarak değil. Burası Türkiye, biz Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetin evlatlarıyız… Eğer benim kızım karşıma geçerek 'Anne ben buna inanıyorum, bunun doğru olduğunu düşünüyorum' diyerek kapansaydı ben buna saygı gösterirdim. Ortada bir baskı söz konusu. Biz kadınlar zaten hayatlarımızı bu baskılarla mücadele ederek geçiriyoruz. Kaldı ki inanç üstünden, kıyafet üstünden baskı kurmak ne demek? Ben kapanmaya ve türbana karşı değilim. Ben türban üzerinden yapılan şekilciliğe, baskıya karşıyım" ifadelerini kullandı.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Türkiye Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (15)

Bidüşün:

Kendisi evlenmeden damadının amcasıyla yatar, bir kızı evlenmeden çocuk peydahlar, diğeri evli adamla metres hayatı yaşar bacısı keza öyle, Atatürkün evlatlarının haline bak

332
80
yanıtYanıtla
Önder Akyürek:

bu anlattıkların dizide yaşanan durumlar bilmem anlatabildinmi??sapla samanı karıştırma CAHİL

yanıt95
yanıt128
Tolga Tplg:

Yine Atatürkü kullanmışlar. Evet burası müslüman Türk milletinin vatanıdır. İslam düşmanlığı yapıp Atatürkün arkasına sığınamazsınız.

247
54
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

bu ülkeyi başı kapalı ninelerimiz kurdu. hiçbir savaşta başı açık veya mini etekli kadın yoktu. onun için bu ülke aslında kimin bir kez daha düşünün.

238
49
yanıtYanıtla
Mustafa Samet Cetin:

Lan oğlum o zamanlar kadının adımı vardı, mini etekmi vardı, büyük şehir mi vardı, çalışma hayatı mi vardı, be kuskidanyenez

yanıt9
yanıt27
I Bor :

Aynen

yanıt23
yanıt9
arif simsek:

helal olsun yopazlara ders verdi.

29
102
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Aynen filmdeki sahnelere ozenim ailendekiler de aynılarını yapmaya başlayınca yobazı genişliği anlarsin

yanıt18
yanıt0
arif simsek:

gerici ve gecici yobalzara ders verdi.

25
81
yanıtYanıtla
I Bor :

"arif" yazım hatası yapmışsın, gezici yobazlar demek istedin, anlaşıldı

yanıt6
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title