Haberler

Kadın oyuncuların sosyal medya kazançları dudak uçuklatıyor! Rekor Hande Erçel'de

Güncelleme:

Dizileriyle hayran kitlelerini genişleten kadın oyuncuların, Instagram paylaşımından kazandıkları para dudak uçuklatıyor. Paylaşım başına 350 bin lira kazanan Hande Erçel listede birinci sırada yer alırken, Erçel'i Beren Saat 300 bin lira, Serenay Sarıkaya ise 275 bin lira ile takip ediyor.

Yer aldıkları dizilerde canlandırdıkları karakterlerle popüler olan oyuncular, reklam çekimlerinde de boy gösteriyor. Ancak güzel oyuncuların gelir kapısı bunlarla sınırlı değil. Oyuncuların Instagram'daki paylaşım başına yüksek rakamlarda ücret aldığı ortaya çıktı.

KAZANÇ KAPISINA ÇEVİRDİLER

Dizileri reyting rekoru kıran oyuncuların sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayıları da buna bağlı olarak her geçen gün artıyor. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, ünlü oyuncular ise bu durumu kazanç kapısına çevirdi. 10 kadın yıldızın sosyal medya kazançları adeta dudak uçuklatıyor. Rekor ise Hande Erçel'de.

İşte 10 kadın yıldızın paylaşım başına aldığı ücret;

Hande Erçel: 350 BİN TL (30 milyon 900 bin takipçi)

Beren Saat : 300 BİN TL (5 milyon 400 bin takipçi)

Serenay Sarıkaya : 275 BİN TL (10 milyon takipçi)

Afra Saraçoğlu: 250 BİN TL (8 milyon 200 bin takipçi)

Fahriye Evcen: 250 BİN TL (13 milyon 600 bin takipçi)

Eda Ece: 200 BİN TL (7 milyon 800 bin takipçi)

Demet Özdemir: 200 BİN TL (16 milyon takipçi)

Neslihan Atagül: 200 BİN TL (14 milyon 100 bin takipçi)

Hazar Ergüçlü: 150 BİN TL (3 milyon takipçi)

Pınar Deniz: 150 BİN TL (2 milyon 800 bin takipçi)

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Serenay Sarıkaya Sosyal Medya Hande Erçel Beren Saat Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti?
500

Yorumlar (1)

Büşra :

Bunları takip eden aç ve fakirler düşünsün şimdi

397
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title