Haberler

Jennifer Aniston, Dergi İçin İç Çamaşırsız Poz Verdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston, bir dergi için objektiflerin karşısına geçti. Aniston, objektiflere iç çamaşırsız poz verdi.

Hollywood yıldızı ünlü oyuncu Jennifer Aniston, bir dergi için objektiflerin karşısına geçerek poz verdi.

Jennifer Aniston, Dergi İçin İç Çamaşırsız Poz Verdi

"İSTEDİĞİM ZAMAN ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİRİM"

Ünlü bir dergi için objektif karşısına geçen ünlü oyuncu Jennifer Aniston, cesur pozlarıyla büyüledi. Aniston,geçmişte yaşadığı ve boşanma ile sonuçlanan iki evliliğinin başarı olduğunu söyledi.Aniston, 'Çocuk sahibi olmak ister misiniz?' sorusuna, "Gelecekte ne olacağını bilemeyiz. Yaşım ilerlemiş olmasına rağmen bilimin çok ilerlediğini ve istediği zaman çocuk sahibi olabilirim." dedi.

Jennifer Aniston, Dergi İçin İç Çamaşırsız Poz Verdi

Jennifer Aniston, Dergi İçin İç Çamaşırsız Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Hollywood Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (38)

YOBAZ SAVAR:

Dünyanın yaradanın yarattığı en güzel sayılı kadınlardan biri hiç yaşlanmıyor senelerdir ne mutlu ona yobaz yaratılmış erkekleri ancak bunlar yok eder iyiki varlar sonsuza kadar

13
8
yanıtYanıtla
XXX:

araplardan neden hiç güzel çıkmıyor boyna doguruyorlar neden cehalet içindeki erkeğin esiri köle oluyorlar

yanıt1
yanıt2
ceto:

lokum abiler lokum

11
4
yanıtYanıtla
Pis çakar:

Ben daha çirkin jennifer görmedim arkadaş. .

1
13
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Herkese Almanya’dan Selamlar...!!

11
1
yanıtYanıtla
OO7 JAMES B:

Aydınlık çağdaşlık medeniyet ve insanlık ülkesinin özgür insanları hepinizi selamlar sizlere iyi akşamlar mutlu yıllar dilerim iyiki varsınız

yanıt4
yanıt1
Cevap:

München.

yanıt5
yanıt0
buz:

bende Moskova eyvallah

yanıt1
yanıt0
ANADOLU EVLADI:

ah keşke ki ne keşke Türkiye yerine Avrupanın bi yerinde dogsaymışım (Müslüman olarak tabikide) Bizim ülke sözde müslüman ama kul hakkı yemede yobazlıkta tecavüzde birebir Avrupa bizden medeni lann Avrupa da olup şu güzellikleri görüp öyle göçseydik bu dünyadan bizim kezbanlar orasını burasını açsın anca başka bi halta yaramıyorlar zaten Kısaca Türk kızlarından nefret ediyorum. . Çok yanlış yerde Dogmuşuz Amerika da dogup hayatı yaşamak vardı ah ki ne ahhh. .

6
5
yanıtYanıtla
yuhh osuratina:

lan anadolu evladidenilen mal keske bu mubarek topraklari senin gibi anda vallar cinemese kime ozenip te ruhunu satmaya azkalmis bukari cikip karsina deseki benimle ol cunku oyle konusuyorsun sen varya herseyini veriri sin kotu gidisatini sorgula tov be et

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title