Haberler

Kıyafet çıkışıyla tepki çeken İzzet Yıldızhan, RTÜK Başkanı'na seslendi: Anneme kadar hakaret ediyorlar

Güncelleme:

"Sahne adabı denilen bir şey var. Külotla sahneye çıkılmaz" açıklamasıyla bazı sanatçılara gönderme yapan İzzet Yıldızhan, gelen tepkilerden sonra isyan etti. "Şahsıma ve anneme hakaret edenler hakkında hukuki süreç başlatıldı" diyen ünlü sanatçı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e seslendi.

Gülşen ve Hadise'nin sahne kostümlerinin çok konuşulmasıyla ilgili açıklama yapan İzzet Yıldızhan, "Her sanatçının yaşam biçimi var saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye! Herkes bu topluma göre yaşamalı. Sahneye külotla da çıkmasınlar bir zahmet. Sahne adabı denilen bir gerçek var" demişti. Yıldızhan'ın bu sözleri kısa sürede gündem olurken hem ünlü isimlerden hem binlerce sosyal medya kullanıcısından tepki gördü.

"HAK ETMEDİĞİM HAKARETLERE MARUZ KALDIM"

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama linç edildiğini söyleyen Yıldızhan "Bazı kadın meslektaşlarımın sahne kostümlerine ilişkin hakaret içermeyen görüşlerimi paylaşmıştım. Ancak bazı TV kanallarında mesleği gazetecilik olmayan kişilerin fütursuz ve mesnetsiz suçlamalarına maruz kaldım. Reyting uğruna kamuoyunu yanıltmaya çalıştılar. Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım. Bu konuda şahsıma ve aileme yönelik hakaret ve aşağılama içeren haber ve yorumlara karşı hukuki süreci başlattığımı söylemek isterim" dedi.

Kıyafet çıkışıyla tepki çeken İzzet Yıldızhan, RTÜK Başkanı'na seslendi: Anneme kadar hakaret ediyorlar

YILDIZHAN, RTÜK BAŞKANI EBUBEKİR ŞAHİN'E SESLENDİ

Sözlerini sürdüren Yıldızhan, "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve değerli üyelerine sesleniyorum. Kimse, insanlara kolayca bu kadar hakaret etmemeli. Benim aileme ve anneme hakaret ediyorlar. Ailem çok sıkıldı ve üzüldü. Gazetecilik bu mu? Benim hakkımı savunmanız gerekiyor. Lütfen gereğini yapın Sayın RTÜK Başkanı ve değerli üyeleri..." ifadelerini kullandı.

Kıyafet çıkışıyla tepki çeken İzzet Yıldızhan, RTÜK Başkanı'na seslendi: Anneme kadar hakaret ediyorlar

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Radyo Ve Televizyon Üst Kurulu İzzet Yıldızhan Ebubekir Şahin Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (4)

Ertuğrul Erden:

ne kadar tuaf bi ülke olduk kilotla sahneye çıkana değil kilotla sahneye niye çıktın diyene tepki gösteriyoruz türk toplumunun kültür ve yaşama biçimini değiştirmişle vah halimize .....

28
8
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Külotla sahneye cikandan SANE NE, ona ne?????

yanıt18
yanıt19
ismail bey :

Sahne kıyafeti sanatın önüne geçmemeli, fakat bunu eleştiren kişide magazin haberlerine zamanında konu olan bir kişi olmamalı.

5
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

hektor sen yoksa onudamı gıymıyon..bu kadar tepkı verdıgınev gore..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title