Haberler

    Şampiyon İsmail Balaban, Survivor yarışmacılarından asla görüşmeyeceği ismi açıkladı: Dora ile görüşmem, ona kızgınım

    Güncelleme:

    Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, adada zorlu günlerini ve diğer yarışmacılarla neler yaşadıklarını anlattı. Bomba bir itirafta bulunan Balaban, özel hayatında asla görüşmeyeceği kişinin Dora olduğunu söyledi. Balaban ve Dora yarışmada kavga etmişti.

    TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2021'de şampiyon olan Başpehlivan İsmail Balaban, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet'e konuk oldu.

    "AŞIRI DERECEDE SINANDIM"

    Şampiyon olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen Balaban, "En iyi olmak için öfkeni yenmek zorundasın. Survivor'da da sabrettim. Öfkeme yenilebilirdim de. Aşırı derecede sınandım. Survivor'a gelmemdeki en büyük amaçlarımdan biri de güreş camiasının nasıl kimliğe sahip olduklarını göstermekti. Güreşçi kimliğimi aktarmaya çalıştım. Biraz sinirli bir yapım var. Ama bunu kontrol altına alabiliyorum. Tahrike kapılıp elenebilirdim. Bunun olmaması için sustum. Cevap vermem gereken yerler de sustum" ifadelerini kullandı.

    BALABAN'DAN ÇARPICI İTİRAF GELDİ

    Özel hayatında asla görüşmeyeceği kişiyi açıklayan Balaban, "Özel hayatımda görüşmem dediğim birisi direkt Dora. Çünkü ona kızgınım. Kullandığı kelimeler, yaptığı hareketler hoş olmayan ve tamamen tahrike yönelikti" diye konuştu.

    İKİ İSİM KAVGA ETMİŞTİ

    Survivor 2021 yarışmasına Dora ve Balaban'ın kavgası damga vurmuştu. 'Zenne' ve 'soytarı' sözleri sonrası birbirine gerginlik çıkmış ve Balaban ve Dora, birbirine girmişti. Daha sonra da Dora'ya karşı oyunu kazanan İsmail, "Neydi, şans mı?" diyerek sevinç gösterisi yapmıştı. Dora'dan ise "Delikanlı gibi sevin. Sesini değiştire, değiştire gülüyorsun. Biraz erkek gibi sevin" tepkisi üzerine bir anda çılgına dönen Survivor İsmail, "Ne demek delikanlı? Sen ne diyorsun? Sen kimsin de benim delikanlılığımı sorguluyorsun?" cevabını vermişti. Bu sırada takım arkadaşları, Balaban'ı sakinleştirmekte güçlük çekmişti.

    Şampiyon İsmail Balaban, Survivor yarışmacılarından asla görüşmeyeceği ismi açıkladı: Ona kızgınım

    UĞURTAN DORA KİMDİR?

    Uğurtan Dora, 7 Kasım 1984 tarihinde Şişli'de doğdu. 2000'de Saint Benoit Fransız lisesi ortaokul bölümünden mezun oldu.2004'de ise Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Dokuz eylül iktisat bölümünü kazandı. Uğurtan Dora sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness spor dallarıyla ilgileniyor. Lisanslı basketbol ENKA - Beykozspor'da lisanslı olarak basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, Fas, Cezayir, Tunus ve İran'da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı. Yves Rocher'da 2013-2018 yılları arasında yöneticilik görevini üstlendi. Uğurtan Dora, 2000 yılında bu yana 50'dan fazla reklamda rol aldı

    Şampiyon İsmail Balaban, Survivor yarışmacılarından asla görüşmeyeceği ismi açıkladı: Ona kızgınımUğurtan Dora

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İsmail Balaban Hakan Gence Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500

    Yorumlar (2)

    Mustafa Ensaroğlu:

    İsmail balaban'ın tavırları ne sporculuk ahlakına ne de toplum ahlakına yakışmıyordu, agresif benlikli sürekli ben şampiyon olmuş bir güreşciyim edasıyla yarışmayı hiçte hak etmediği yerde bitirdi çünkü sıkıştığı yerde acun ılıcalı ona yardım etti ve onunla sorunları olanları da haşladı, sanki danışıklı dövüş gibi İsmail balaban'ı şampiyon yapmayı kafasına koymuştu, yarışmada şampiyon olması gereken birisi varsa o da kesinlikle Poyraz dı

    72
    144
    yanıtYanıtla
    sibel aslan:

    Haketmedi diyenleri cidden anlamıyorum .Tek hakeden vardı Poyrazdı demek ne demek ya . İnsanlara üstten bakan bir kişilik mi kazanmalıydı. Biriyle aranız iyi değilse ekran önündesiniz ona samimiyetsiz diyerek küçük düşürmek yerine benim mizacıma ters diyebilirsiniz ama demedi . Sürekli birilerine samimiyetsiz demek nedir .Sen kim olursan ol bunu diyemezsin . Yok o yüzden çocuklukta kariyerin bitti dedi birine . Bitmiş olsa dahi diyemezsin edep var adap var.poyraz haketmiyordu

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title