Haberler

İç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Adriana Lima'nın pozları ortalığı salladı

Güncelleme:

Ünlü manken Adriana Lima'nın siyah iç çamaşırıyla objektif karşısına geçtiği anlar sosyal medyayı salladı. Ünlü mankenin pozlarına kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

2017 yılında düzenlenen yılbaşı gecesi özel defilesinde podyumda son kez yürüdükten sonra emekliye ayrılan ünlü manken Adriana Lima, yine de objektiflerin karşısına geçmekten vazgeçmiyor. Ünlü manken bu sefer de iç çamaşırlı pozlarıyla ortalığı salladı.

ÇOCUKLARINA VAKİT AYIRIYOR

Podyumlara veda ettikten sonra vaktinin büyük bir kısmını çocuklarıyla geçiren Lima, günlük hayatından kesitleri de sık sık sosyal medya hesabından yayınlıyor.

İÇ ÇAMAŞIRLARIYLA OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

Instagram'da 13 milyon takipçisi bulunan Adriana Lima, önceki gün paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 40 yaşındaki Lima, iç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçti.

Brezilyalı eski top modelin 'Dün gece hakkında...' notunu düştüğü pozlar adeta sosyal medyayı salladı. Lima'nın paylaşımları 500 bin beğeni alırken, binlerce de yorum yapıldı.

İç çamaşırlarıyla objektif karşısına geçen Adriana Lima'nın pozları ortalığı salladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adriana Lima Instagram Haberler

500

Yorumlar (5)

Kaan Korkmaz:

O değilde bu güzel kadin zamaninda Metin Hara denen zatla nasıl sevgili oldu hâla onu düşünüyorum.

37
9
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Metin böyle bir karakterle nasıl beraber oldu demiyorsunda!

yanıt7
yanıt16
Metin Yalcin:

Enden, boydan bir özelliği vardır ..))

yanıt7
yanıt0
mecnun avci:

bizimkiler gibi once ne is yapiyorsun diye sormuyor demekki.bana bir tane ornek verin unlu bi mankenin siradan biriyle ciktigini.bizde olmaz.unluler hep is insanlariyla flort yapar.guzellige degil cebe bakar yani.

yanıt22
yanıt2
Metin Yalcin:

Bu kadında KKS var, ( Kudurmuş Kadın Sendromu )

26
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title