Haberler

İbrahim Tatlıses'ten Kobani Açıklaması

Güncelleme:

Ünlü sanatçı, Türkiye'deki huzur ortamının birilerini huzursuz ettiğini ve Kobani üzerinden bu huzurun hedef alındığını söyledi.

İbrahim Tatlıses, Türkiye'de son günlerde yaşanan Kobani gerginliğine dair açıklama yaparak, "Türkiye'deki huzur ortamını bozmak istiyorlar" dedi.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Twitter hesabından gündeme dair açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, "Barışlar taraflara güç ve kuvvet verir, acaba bu güç ve kuvvet başka tarafları huzursuz etmesin. Çünkü Kobani şuan iyi bir silah...!!!" dedi.

"CUMA GÜNÜ BİLE KAN DÖKÜLÜYOR"

"Hayırlı cumalarımız olsun" temennisinde bulunan ünlü sanatçı, "Olsun ama kansız bir cuma olması dileğiyle... Cuma günleri çok kutsal günlerdir. Din adamları bilirler, cuma günleri çalışılmaz, ibadet edilir ! Ama biz insanlar o günde bile kan döküyoruz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Tatlıses Twitter Türkiye Kobani Magazin Haberler

500

Yorumlar (139)

adıyamanlı:

Kürtler tarihten beridir bu coğrafyada yaşıyor ve yaşayacak da medeniyetin çıkış yeri olan bu coğrafyada (mezopotamyada) eğer bir medeniyetten bahsediyorsanız onu da tüm dünya kürtlere borçludur Orta asya çöllerinden gelmiş bedevi Türklere değil adam olun kürtlere laf atmayın yoksa geri orta asya çöllerine dönmek zorunda kalırsınız

41
158
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

Ortaasyada hangi çöller var. Mezepotamyada hangi kürt medeniyeti var. Babil mi, Akad mı Elam mı, Asur mu, Sümer mi?Kürtler medeniyete ne katmışlardır?Bize bir zahmet yazıversen.

yanıt0
yanıt0
dadaş:

sizde 2014 yılında olmayan medeniyet o bahsettiyin tarihte nasıl bişeydi acabahem siz kürtler o bahsettiyiniz medeniyeti kim bilir ne işe yaradığını bilmeden kimin dükkanından yağmaladınız yapınızlada örtüşmeyince kullanma gereyide duymuyosunuz çünki medeniyet dağda para etmiyorrrr

yanıt0
yanıt0
TORPAK başına:

La ruha sen otmusun ki köklerin topraktan çıkıyor. eğer türkler ortaasyadan geldiyse ve siz hep burda idiyseniz. sizin aslınız karanlık demek ki.

yanıt0
yanıt0
KOYUCU:

Adıyamanlı ile amed''e, ulan kırolar ezikliğinizi bile yazdıklarınızda insanlara hissettiriyorsunuz. Ayn el Arab ‘dan umudunuzu kesin, Amerikan sahipleriniz Ortadoğu planını değiştirdi haberiniz ola, sizin gibilerden bir cacık olmayacağını anladı, düşünün hıyarsınız ama yoğurttan yapılan cacığa bile doğranacak kalitede değilsiniz.

yanıt0
yanıt0
CIRAK:

SEN OLSAN OLSAN FASIST BIR KÜRTSÜN AYRICA FASIST BIR TÜRKDE SENIN KADAR DEGERSIZDIR

yanıt0
yanıt0
adıyamanlı:

lan cahil bi Google amcaya tarihte kürt devletleri diya sor bak sana ne cevap verecek. Ö. 17. Yüzyılda Subarular-Mitanni Krallığı, M. Ö. 2700 Gutiler veya Kutiler (Mezopotamyanın en eski krallıklarını) M. Ö. 162 – M. S. 72 Kommagene Krallığı; Bugün ki Adıyaman ili civarında Zilan aşiretine mensup Kürtler tarafından kurulmuştur. M. Ö. 430-355 Kaduene Krallığı; Bu krallık Hakkari ve Diyarbakır arasında kurulmuştur. M. Ö. 95 Sophane Krallığı; Dicle ve Fırat nehri arasında kurulmuş bir krallıktır. Bu krallığın Zaza Kürtleri tarafından kurulmuş olduğu tarihçiler tarafından söylenmektedir. M. Ö. 1 Adiabene Krallığı; Erbil merkezli bir krallık olduğu söylenmektedir. tarihte bir sürü kürt devleti kurulmuştur tum cahillere duyurulur

yanıt0
yanıt0
puhahah:

ulan adıyamanlı keko memleketin zaten çöl senin neyden bahsediyon la sen :)) kara cahil

yanıt0
yanıt0
anti taipci:

ayrilin bizden bütün bunlarin sorumlusu akp nin acilim sevdalilari ve en basta babalari GÜRCÜ taip dir

54
77
yanıtYanıtla
Adınız YazınBERGAMALI:

sen önce millete saygıyı öğren cahil anti Tayipçi

92
22
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title