Haberler

Hazal Kaya'nın Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan ile yaptığı sohbetten öne çıkan konular

Güncelleme:

Hazal Kaya, NTV ekranlarında yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken, ailesine, yaşamına dair dikkat çeken sohbetler gerçekleştirdi. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularıyla ortaya çıkan konuları paylaşıyoruz.

Hazal Kaya, NTV ekranlarında yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kurarken, ailesine, yaşamına dair dikkat çeken sohbetler gerçekleştirdi. Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan ve Hazal Kaya'nın sohbetinden öne çıkan konuları paylaşıyoruz:

Sirkeyle yıkanıp evi sirkeyle siliyorum

Astroloğuma sormadan adım atmam

Ahmet Mümtaz Taylan'ın "takıntıların var mı" sorusunda Hazal Kaya : "Sirkeyle yıkanırım, evi sirkeyle silerim. Adaçayı yakarım. Astroloğuma sormadan imza atmam, adım atmam. Çörek otu yakarım.

Fiko'nun doğumu Merkür retrosuna denk geldi, o kadar komik ki sancım var, Merkür Retro'da doğan çocuklara ne oluyormuş dedim. Ali de ne zaman Venüs desem, biliyorsun öyle bir şey yok, gerçek değil diyor. Bilimsel açıklamalar yapıyor bana..."

Fikret Ali & Leyla Süreyya ile baş edemiyorum

Ali çok acayip iyi bir baba

Ahmet Mümtaz Taylan'ın evdeki yaşamını sorduğu Hazal Kaya "Baş edemiyorum. Zorlanıyorum. İlk çocukta çok özgüvenliydim, 'Ne var ki ben de annemin çocuğuyum çalıştı büyüttü beni' diyordum ama, öyle olmuyormuş. Kolay bir şey gibi geliyor ama, hiç değilmiş.

Duygusal tarafı zorlayıcı oldu benim için. Önce işle çocuklar arasında zorlandım, sonra 2 çocuk arasında ve işle zor oldu... Araları 3 buçuk yaş... Ali çok ilgileniyor, Süreyya daha çok küçük, Fiko ile acayip bir baba oğullar, gözlerim doluyor onları izlerken... "

Aşk insanıyım

Ali ile ilişkimizi her sene değerlendiriyoruz

Kendisini "Aşk insanıyım Ali'ye 23 yaşımda aşık olduğum hala da aşığım" diyerek tanımlayan Hazal Kaya, eşi Ali Atay'la ilk tanışmalarını anlattı: "Ali'yle ilk tanıştığımızda neredeyse dövüyordum onu.

Ali 'Hazal beni sevmedi galiba' demiş, ben fenalık geçirmiştim, hoşlandığım için, söyleyemiyorum da! Abuk sabuk kötü davrandığım çocuğa, bi saçını çekmedim galiba, yok ben öyle demek istemedim felan diyor.

Korkunç, rezalet!" Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile ilişkilerini her sene değerlendirdiklerini sözlerine ekledi: "Bir sıkıntı var mı, ne yapabiliriz. Tabii ki oturup yıllık toplantımızı yapmıyoruz, kendi kafanda her sene olduğun kişiyle değerlendirme yapıyorsun..." dedi.

Çağatay Ulusoy'un evine sığındım

Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'ye hamileliğinin son günlerinde yaşadığı yangın felaketini ise şöyle anlattı: "Fikret'e hamileyken yangın çıkmıştı. Sert olaydı... Allah'tan merdivenler taş'mış, bodrum kat tamamen yandı, eğer merdivenler taş değil ahşap olsaydı bütün ev gidecekti....

Evdeki hayvanları çıkardım, kediler dama çıksınlar diye camı açtım, bütün evi is bastı çünkü... En son arabaları çektim, baktım çekemiyorlar. 9 aylık hamileyim ya ben!

Çağatay Ulusoy kulakları çınlasın, aynı sitede oturuyorduk. Güvenlik Çağatay Bey'e gidin dedi, Çağatay kapıyı açtı, doğuruyorum sanmış. Çağatay olmasaydı; sağolsun..."

Romandaki Nihal'i seviyorum günümüzdeki bambaşka

Hazal Kaya, gündemdeki Aşk-ı Memnu için de, kendi penceresinden şu cümleleri kurdu: "Romandaki Nihal'i çok seviyorum. Günümüzdeki bambaşka.

İki hamileliğimde de Aşk-ı Memnu'yu izledim, 2 kez izledim. İkinci izlediğimde çok üzüldüm Nihal'e. Varlık içinde yokluk..."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan Hazal Kaya Ntv Ünlüler Televizyon Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title