Haberler

    Hande Erçel-Murat Akdoğan aşkına aileden veto!

    Güncelleme:

    Onların ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü! Ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan ünlü oyuncu Hande Erçel ve iş insanı Murat Akdoğan, birbirlerinden çok hoşlanmış kısa süre sonra da sevgili olmuşlardı.

    İlişkinin ortaya çıkmasıyla da magazin gündeminin bir numarasına yerleşmişlerdi.

    Aldığım duyumlara göre Murat Akdoğan'ın aynı adı taşıyan babası Dr. Murat Akdoğan ortaya düşen haberlerden hiç ama hiç mutlu olmamış! Oğlunun gündeme bu şekilde gelmesine sinirlenen Dr. Akdoğan, ilişkiyi veto etmiş!

    Babasını dinleyen Murat Akdoğan ise Hande Erçel'e yolun başında ayrılmalarının daha doğru olacağını söyleyerek ilişkiyi sonlandırmış. Çift, ayrı yollara gitse de hala birbirlerini sosyal medyadan takip etmeye devam ediyor.

    Hızlı başladı, çabuk bitti...

    Sosyal medya takipleşmesi de yakında biter...

    Cansın Hacısoyu -  Murat Akdoğan -  Yıldız Akdoğan - Murat Akdoğan

    Online seminerle kendinize bir iyilik yapın

    Antalyalı başarılı eğitmen Banu Çorakçı, pandemi nedeniyle eğitimlerini online'a kaydırdı. Hacettepe mezunu, davranış bilimleri uzmanı olan Çorakçı, bütünsel bir uygulama olan ThetaHealing konusunda bugüne kadar 300'ün üzerinde seminer verdi. Pandemi nedeniyle seminerlerine ara veren Banu Çorakçı, danışanlarından gelen yoğun istek üzerine eğitimlerini Zoom üzerinden yapmaya başladı.

    Çorakçı, ThetaHealing ile tanışmak isteyenlere 26 Mart'ta başlayacak olan üç günlük bir seminer düzenliyor.

    Sizi engelleyen inanç kalıplarından kurtulmak ve farklı bir kişisel gelişim tekniğiyle tanışmak istiyorsanız, Banu Çorakçı Akademi'yi takip edebilirsiniz.

    Canlı yayında heyecanına yenildi

    Kanal 7 erkanlarında yayınlanan Nermin Gül'ün sunumuyla gerçekleşen "Nermin'in Enfes Mutfağı" programının bu haftaki konuğu cemiyetin sevilen ismi Gülay Kamaz oldu. Program sırasında çok heyecanlanan Kamaz tansiyonu düşerek bayılınca herkesin yüreğini ağzına getirdi! Daha sonra iyi olduğunu belirterek yayına geri dönen Kamaz, programda yemeklerden kalan malzemelerle yüz maskeleri yaptı. Her mutfakta bulunabilen malzemelerle cildine nasıl bakım yaptığını ve nasıl koruduğunu gösterdi.

    Yakın dostlar korona oldu

    Cemiyetin ünlü çiftleri Metin-Aslı Şen, Selim-Eda Kosif ve Enver-İpek Erol'un çok yakın arkadaş oldukları ve yedikleri içtiklerinin ayrı gitmediği biliniyor. Meğer yakın dostların hepsi koronavirüse yakalanmış! Her fırsatta bir araya gelen isimlerden ilk hangisinin Covid'e yakalandığı ve diğerlerine bulaştırdığı bilinmiyor. Bilinen tek şey, bir haftadır karantinada olan dostların sağlık durumları iyi.

    Evde dinlenerek ve ilaçlarını içerek Covid'i atlatmaya çalışan arkadaşlar, hastalıklarını gizlemeye çalışsa da cemiyetin dedikodu kazanı çoktan kaynamaya başlamış. Ben de hepsine geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum...

    Enver Varol - İpek Varol - Metin Şen - Selim Kosif - Aslı Şen - Eda Kosif

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Koronavirüs Hande Erçel Haberler

    Bakmadan Geçme

    İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title