Haberler

Hande Erçel'in dişlerinden yaptırmak isteyen ünlü modacının başına gelmeyen kalmadı

Güncelleme:

Türkiye'ye porselen diş estetiği yaptırmak için gelen modacı Şule Cooper, dişlerinin oyuncu Hande Erçel'in dişleri gibi yapılmasını istedi ve bunun için ünlü doktor Ç.K. ile anlaştı. İddiaya göre sorunlu dişlerin yanında sağlam dişleri de hatalı bir şekilde kesilen Cooper, doktorun "Dişlerinizi yapmıyorum, nereye giderseniz gidin" diyerek tedaviyi yarım bırakması sonucu kesilmiş dişlerle ortada kaldı.

BAŞKA DOKTORLARA BAŞVURDU

Milliyet'in haberine göre Cooper, dişlerini düzelttirmek için başka doktorlara başvurdu, ancak doktorlar dişlerin düzelebilmesi için en az bir yıl gerektiğini söylediler. Yemek yiyemeyen ve konuşmakta zorluk çeken Cooper, doktor hakkında 'bilinçli taksirle yaralama' suçundan suç duyurusunda bulundu.

Hande Erçel'in dişlerinden yaptırmak isteyen ünlü modacının başına gelmeyen kalmadı

"TELEVİZYONDA BİLİNEN BİR DİŞ DOKTORU"

Şikâyetçi Şule Cooper, avukatı Yunus Tekeş aracılığıyla savcılığa sunduğu suç duyurusu dilekçesinde, 26 Kasım 2020 tarihinde 45 yaşındaki modacı Şule Cooper'ın sosyal medya ve TV'de bilinirliliği olan diş doktoru Ç.K. ile anlaştığı belirtildi. Dilekçede, "Müvekkil Şule Cooper yaklaşık 20 senedir İngiltere'de yaşamakta olup fenomen bir moda ikonudur. Birden çok takipçisi bulunan müvekkilin dış görünüşü kendisi ve takipçileri açısından çok önemlidir. Müvekkil Türkiye'deki hekimlere daha çok güvenmesi sebebiyle dişlerini Türkiye'de yaptırma kararı almıştır.

"GÜLÜŞLERİN MİMARI KARŞINIZDA" DEMİŞ

Müvekkil yapılan muayene esnasında ön üst dört dişinde kompozit lamine uygulaması olduğunu diğer dişlerinden memnun olduğunu, oyuncu Hande Erçel'in diş modelini çok beğendiğini ve kendisinden aynısını yapabilecekse işlemlere başlamasını istemiştir. Şüpheli Doktor Ç.K. ise müvekkile 'Gülüşlerin mimarı karşınızda' diyerek yapabileceğini söylemiştir" denildi.

Cooper'ın 13 Ekim'de Dr. Ç.K.'nın kliniğine gittiği belirtilerek, "Şüpheli tarafından müvekkile ısrarla altı dişe uygulama yapılması gerektiği, aksi halde sonuç alınamayacağı vurgulanmıştır. Müvekkilin iki adet sağlam olan köpek dişi de doktor tarafından kesilmiştir" denildi. Dilekçede, Cooper'ın ön iki dişinde orta hattı kayıklığı bulunması sebebiyle dişlerinin kağıt kadar ince olan arayüz zımparasıyla düzeltilmesi önerisinde bulunduğu, bunun üzerine şüpheli doktor "Siz bana işimi mi öğretiyorsunuz, bu ne hadsizlik" diyerek hakaretlerde bulunmaya başladığı anlatıldı.

'KASITLI OLARAK ZARAR VERDİ' İDDİASI

Şüpheli doktorun daha sonra "İş böyle yapılır" diyerek kasıtlı olarak motorlu kesici aletlerden en kalın olan frez ile ön iki dişin arasını yaklaşık üç milimetre geri gelmeyecek şekilde keserek hastasının dişlerine kasıtlı olarak zarar verdiği ifade edildi.

"ÇÜŞ ARTIK YAVAŞ OLUN"

Dilekçede Cooper'ın yapılan porselen dişlerinin Hande Erçel'in dişleri ile alakası olmadığını söylemesi üzerine Dr. Ç.K.'nın Cooper'a "Çüş artık, yavaş olun. İşte iş bu kadar oluyor. Ne yapayım, siz zaten diş modeli sırf genç olduğu için o diş modelini istiyorsunuz. Sizin yaşınız bu modele uygun mu, bir bakın" dediği belirtildi.

Dilekçede şu ifadelere yer verildi:

"Müvekkil 'Bu yapılan uygulamanın benim istediğimle alakası yoktur' deyince şüpheli Ç.K ses tonunu yükselterek 'Dişlerinizi yapmıyorum, nereye giderseniz gidin. Benim çalışanlarım acıktı. Hadi herkes yemeğe gidiyor. Siz de gidin, nerede dişinizi yaptırırsanız yaptırın' diyerek müvekkili kliniğinden kovmuş ve tedaviyi yarım bırakmıştır. Diş doktoru ve çalışanlarının meslekte acemilik ve tecrübesizlikten kaynaklanan operasyonları sonucunda müvekkil cismen ezaya uğramış ve sağlığı zarar görmüştür."

"ÇOK UZUN SÜRE ACI ÇEKTİ"

Suç duyurusu dilekçesinde ayrıca şöyle denildi:

"Müvekkilin bu işlemler için ödemiş olduğu ücret 4 bin 600 Euro'dur. Müvekkil uzun süre çok acı çekmiş, yemek yiyememiş, yüzü şişmiş, çehresi bozulmuş ve eski haline getirilmesi için başka diş hekimlerince yeni ve başka operasyonlara ihtiyaç olduğu, bu tedavinin en az bir yıl süreceği kendisine bildirilmiştir. Müvekkil halen sağlığına kavuşmamıştır. Yemek yeme ve konuşmada sorunlar yaşamaktadır."

Dilekçede, şüpheliler Dr. Ç.K. ve diş teknisyeni E. isimli çalışanın 'bilinçli taksirle yaralama' suçundan haklarında dava açılması talep edildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Erçel Türkiye Haberler

500

Yorumlar (10)

X:

Ne büyüttünüz bu hande erçeli gözünüzde. Ünlülere değil bilim insanlarına, insanlığa faydalı olanlara benzemek emin olun daha fayda getirir.

41
5
yanıtYanıtla
A:

Yok olmaz. Bizim millet acunu, handeyi , ıvırı, zıvırı tercih eder

yanıt24
yanıt1
BUNAK:

Gariban cok ula, bunlar dis begenmiyo, milletin dis kullanacagu ekmegi neyn bilem yok

18
0
yanıtYanıtla
Sinyor willims:

Vampir gibi olmuş

16
1
yanıtYanıtla
Galdalf:

Bu kadını da bayagi sisirdiler

13
0
yanıtYanıtla
gıcık:

Peki simdj kime benzemiş

6
1
yanıtYanıtla
The:

Bu diş hekimlerine karşı adaletin biraz yükselmesi lazım cidden kendilerini bir şey sanıyorlar

4
2
yanıtYanıtla
ACEMİ:

kesinlikle dişçinin hapse atılması ve tüm mal varlığına el konulması gerekir bu günlerde hastalara çok ukala davranıyorlar pandemi dolayısı ile parayı da sağlam kazandıklarından siz umurlarında olmuyorsunuz

4
2
yanıtYanıtla
YORUM 2:

Bana da bi at dişi yapın çok güzel gülüyor hayvanlar

5
0
yanıtYanıtla
Reşat:

Tamam da doktor da hem parayı al ,hem yanlış yarım eksik yap nereye gidersen git desin ,, sizin başınıza böyle bir şey gelirse doktor nereye gidersen git derse ne yaparsınız

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title