Haberler

"Gülben Ergen Otelde Basıldı" Haberinin Arkasından Erhan Çelik Çıktı

Güncelleme:

Gülben Ergen'in otelde Hakan Uzan'la basıldığı iddialarına delil olarak gösterilen telefon yazışmalarındaki şahsın, emniyet görevlisi değil, Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'in asistanının kardeşi olduğu ortaya çıktı.

YAZIŞMALAR OTEL BASKININA DELİL GÖSTERİLDİ

Yeşim Salkım, 27 Eylül 2017 tarihinde Beyaz TV'de "Gülben, Swiss baskını sırasında o dönemki eşim Hakan Uzan'la otelde uygunsuz biçimdeyken rehin alındı" iddiasında bulunmuştu.

İddianın ardından bugün basınla bir telefon yazışması görseli paylaşıldı. Mesajlarda Ergen'in yazıştığı kişinin emniyet mensubu olduğu söylendi ve görüşmenin otel odası baskınına delil olduğu iddia edildi.

İşte otel baskınına delil olarak gösterilen yazışma:

Çıkan haberlerin ardından Ergen'in avukatı yazışmanın devamını yayınladı. Ayrıca söz konusu kişinin emniyet mensubu değil, Erhan Çelik'in asistanının kardeşi olduğu ortaya çıktı.

İşte Ergen'in avukatı tarafından yapılan açıklama:

Müvekkilim Gülben Ergen'in bugüne kadar aleyhine çıkmış olan tüm gerçeğe aykırı yayın, haber ve sosyal medya hesaplarında yapılan saldırılara karşı sessiz kalmasının yegâne sebebi, müvekkilim aleyhine işlen hakaret ve tehdit dolu mesajlar ile ilgili yapılan soruşturmanın selametine zarar gelmemesi ve delillerin karartılmamasıdır.

"EVRAKLARDA TAHRİFAT YAPILDI"

Ancak soruşturma artık belirli bir evreye gelmiş olup delillerin karartılmasına ilişkin korkumuzun ne kadar yerinde bir korku olduğu görülmüştür. Zira bugün yine aynı soruşturma dosyasına tabi olan soruşturma evraklarında tahrifat yapılarak müvekkilim aleyhine yeni bir asparagas haber yapılmıştır.

"AÇIKLAMA ZARURETİ DUYDUK"

Belirtmek isteriz ki bütün bu hikayenin tamamı çok büyük ve geniştir. Buna yönelik basın açıklamasını müvekkilim bir kadın ve bir anne olarak maruz kaldığı tüm saldırıları bütün detaylarıyla anlatacaktır. Ancak an itibariyle, müvekkilim aleyhine oluşturulmaya çalışılan algı operasyonunu durdurmak amacıyla, bugün müvekkilim ile bir emniyet görevlisi arasında yapıldığı iddia edilen yazışmalara dair zorunlu ve hızlı bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.

"ERHAN ÇELİK'İN ASİSTANININ ABİSİ"

Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki bu yazışma müvekkilim ile bir emniyet görevlisi arasında yapılmamıştır. Bu yazışma müvekkilime son iki aydır tehdit ve hakaret mesajları gönderen 0 530 05x xxxx numaralı hatla yapılan yazışmadır. Müvekkilim tarafından tanınmayan bu numaranın Erhan Çelik'in asistanının abisi Murat Emre K.'a ait olduğu tespit edilmiştir. İlgili soruşturma dosyasında da bu telefon numarası ile yapılan tüm yazışmalar mevcuttur.

"OTEL YAZIŞMASI TAHRİF EDİLMİŞ"

Yine aynı numaralı hatla müvekkilim arasında geçen vemüvekkilime atfedilen gerçek dışı otel olayına ilişkin olan yazışma yürütülen algı operasyonuna hizmet etmesi amacıyla tahrif edilmiştir. Müvekkilimin kendisine atfedilen otel olayına ilişkin "saçma ve yalan" diyerek cevap verdiği kısım silinmiş olup yazışmanın sadece bir kısmı kopyalanarak servis edilmiştir.

Ergen'in avukatının paylaştığı yazışma:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeşim Salkım Gülben Ergen Erhan Çelik Hakan Uzan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title