Haberler

Gökhan Çıra'dan "Selin Ciğerci'nin yanında birini görseniz tepkiniz ne olur?" sorusuna dikkat çeken cevap

Güncelleme:

Eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, gittikleri bir mekanda karşılaştı. Mekandan çıkarken basın mensuplarıyla sohbet eden Çıra, "Selin Ciğerci'nin yanında birisini görseniz tepkiniz ne olurdu?" sorusuna verdiği "Görürsek bakarız" cevabıyla dikkat çekti.

2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra, 10 Eylül'de tek celsede boşandı. İş ilişkilerini devam ettiren ikili, önceki akşam bir mekanda karşılaştı. Mekandan önce çıkan Gökhan Çıra, son günlerde yeni bir aşka yelken açtığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Ciğerci hakkında dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

"SELİN'İN YANINDA BİRİNİ GÖRÜRSEK BAKARIZ"

Uçankuş'un haberine göre, geçtiğimiz gün bir mekan çıkışı Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra kameralara yakalandı. Çıra, "İçeride Selin Ciğerci de varmış birlikte mi geldiniz?" sorularına "Hayır birlikte gelseydik birlikte çıkardık" şeklinde konuştu. Tekrar barışma durumlarının olmadığını da sözlerine ekleyen Çıra, "Selin Ciğerci'nin yanında birini görseniz tepkiniz ne olur?" sorusu üzerine "Görürsek bakarız. Hem herkesin kendi yaşamı var artık. Kimseyi yargılamak bana düşmez" dedi.

Gökhan Çıra'dan 'Selin Ciğerci'nin yanında birini görseniz tepkiniz ne olur?' sorusuna dikkat çeken cevap

CİĞERCİ: BİR BASKETBOLCU KONUŞTUĞUM VAR

37 yaşındaki Selin Ciğerci'nin kısa süre önce yeni bir aşka yelken açtığı ve sevgilisinin basketbolcu olduğu öne sürülmüştü. Ciğerci son açıklamasında "Bir basketbolcu konuştuğum var, ama Metecan James Birsen değil. Konuşuyorum, aşk yok. Sohbet, muhabbet. Ne olacağı belli değil. Arkadaşlarım 'Bir yere gidersen çekerler' diyorlar, ne yapayım eve mi çağırayım? 28 yaşında. Sohbet arkadaşım" demişti.

Gökhan Çıra'dan 'Selin Ciğerci'nin yanında birini görseniz tepkiniz ne olur?' sorusuna dikkat çeken cevap

Kaynak: Magazin

Selin Ciğerci Gökhan Çıra Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500

Yorumlar (2)

Ayse Kudret :

Selin Cigerci kimdir ya! Bu Adam nasil onula beraber olmus ki! Sonucta ikiside erkek! Malesef Lut Kavmi`ne dahil olacaklar. Ama onlar bundan haberdar degiller ne yazik li!

75
12
yanıtYanıtla
Mira gül :

Of yine mi Lut kavmi ya bıktık bu saçmalıktan

15
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title