Haberler

Fenomen Orkun Işıtmak'ın kreşteki son videosu olay oldu! Tepkiler sonrası açıklama yaptı

Güncelleme:

Fenomen Orkun Işıtmak'ın Youtube kanalında yayınladığı son video olay oldu. Bir günlüğüne anaokulu öğretmeni olan Işıtmak'ın videosunda, çocukların ağlaması ve yüzlerinin görünmesi tepkilere neden oldu. Işıtmak, yaptığı açıklamada ailelerden yazılı izin alındığını ve videonun pedagoglar tarafından onaylandığını söyledi.

YouTube kanalında yayınladığı videolarla ünlü olan Orkun Işıtmak, son içeriği ile tepkilerin hedefinde yer aldı. "Bir günlük anaokulu öğretmeni oldum" başlıklı bir video yayınlayan Işıtmak, burada çocuklarla birlikte çekim yaptı.

YÜZLERİNİN GÖRÜNMESİ TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyadaki vatandaşlar videodaki çocukların yüzlerinin açık olmasına tepki gösterirken, bir diğer eleştirilen kısım ise miniklerin ağladığı anlar oldu. Işıtmak'ın "İnşallah ısırılmam tetanoz aşımı da yaptırdım" sözleri, çocukların tuvaletteyken bile videoya alınması kullanıcıların eleştirdiği noktalardan oldu.

Fenomen Orkut Işıtmak'ın kreşteki son videosu olay oldu! Tepkiler sonrası açıklama yaptı

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Anaokulundan paylaşılan iki videonun birinde, son günlerin popüler dizisi Squid Game'e gönderme yapıldı. Dizi müziğinin eşlik ettiği anlarda çocukların ağladığı anlara yer verildi. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. #OrkunIşıtmakHaddiniBil etiketi, Twitter'da gündem oldu.

Fenomen Orkut Işıtmak'ın kreşteki son videosu olay oldu! Tepkiler sonrası açıklama yaptı

"AİLELERDEN İZİN ALDIK"

Gelen tepkiler sonrası yazılı açıklama yapan Işıtmak ise videonun altına şu notu düştü: "Video özelinde bazı Instagram hesapları bot hesaplarla Twitter üzerinden bu video hakkında saldırı başlatmışlar. Öncelikle video çekimi öncesi okuldan ve tüm çocukların ailelerinden yazılı izin alındı. Her zaman çocuklarımız dahil herkese iyi örnek olmaya çalıştım. 2 tane akılsız Instagram hesabının takipçilerine 'SALDIRIIN' demesiyle bu durum değişmeyecek.

"PEDAGOGLAR BİR SIKINTI GÖRMEDİ"

Bu şahısların paylaşımları sonrasında videoyu farklı farklı öğretmenlere, avukatlara, psikologlara, psikiyatr ve pedegoglara gösterdik, hiçbiri bir problem göremedi. Ayrıca Twitter'da yoğun bir şekilde paylaşılan Youtube Shorts videosu, Squid Game özelinde yapılan bir uyarlamadan ibarettir. Videonun tamamı değildir.

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK"

Toplumu haksız yere galeyana getirdikleri, beni ve anaokulunu kapattırmakla tehdit ettikleri, hakkımda sosyal medyada "karalama" kampanyası başlattıkları için bu troll grup hakkında tek tek suç duyurusunda bulunduk. Peşlerini bırakmayacağımdan emin olabilirsiniz. Videoyu izlemeden yorum yapmayın, kimsenin de hakkını yemeyin!"

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Magazin

Orkun Işıtmak Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

Bahçeli, paşalardan birinin aftan yararlanmasına itiraz etti: Ben olsam çıkarmazdım

500

Yorumlar (6)

Mikail arman:

Yahu bu adamın yaptığı bu videonun millete,çocuklara ve eğitimle ilgili bir konuya ne katkısı olacak. Saf ve masum çocukları bu reklam kokan takipçi artırma amaçlı videolarınız için neden istismar ediyorsunuz. Buna izin veren kreş sorumlusu anne ve babalara yazıklar olsun.Haklarında soruşturma açılsın.

42
3
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

bu sosyal medya kanallarına düzenleme getirilsin hele ki tiktoka resmen engellenmesi lazım

26
1
yanıtYanıtla
qqclicks :

dogru. sosyal medya zaman zaman kotu olabilir ama tiktok tumden kotu. yalniz ipin ucunu kacirmakta iyiyizdir biliyosunuz tiktoku ayar cekeyim derken komole butun sosyal medyaya ayar cekilmesin

yanıt7
yanıt0
uCube :

İyi de arkadaşım, yüzlerini neden gözükmeyecek ki? Sanki youtube'da bir tek kreş videosu olarak Orkun'un videosu mu var? Hem böyle bir şey yasak ise zaten youtube izin vermez vede video kaldırır. Hem öncelikle kreş sahibinden vede ailelerinden izin almadan, böyle bir şeye kalkışacağını da sanmam 10 Mn aboneye ulaşmış nerede ise dünkü youtuber değil yani. ;))

5
18
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

para şicin herşey yapıyorlar yotubeye icferik cıksın h-ükümet tiktok ve youtubeye el atmalı

12
4
yanıtYanıtla
EVO20 :

İzlenme uğruna her türlü şaklabanlığı yapar oldular. Özellikle şuan ki ortaokul ve lise çağındaki tiktok çekenler çok sıkıntılı hareketler sergiliyorlar sokaklarda insan korkuyor :D

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title