Haberler

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen'de yer alacak yapımlar netleşti

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi olan Exxen'de yayınlanacak olan bazı dizi ve programlar afişlerle kamuoyuna duyuruldu. Haluk Bilginer'in başrolünde olduğu 'Şeref Bey' dizisi, Hakan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programı, Tolga Çevik'in stand-up gösterisi 'Tolg Show' ve Feyyaz Yiğit ile Kıvanç Kılıç'ın 'Gibi' dizisi yeni yılda Exxen'de olacak.

Acun Ilıcalı'nın geçen aylarda duyurduğu Exxen projesi herkes tarafından merak edilirken, platformda yer alacak yapımların tanıtımı yapılmaya başlandı.

4 PROJE DUYURULDU

Birbirinden başarılı isimleri ve yapımları bünyesine katmaya hazırlanan Ilıcalı, Exxen'de yayınlanacak olan 4 projeyi kamuoyu ile paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre; 'Şeref Bey' dizisi, 'Gibi' dizisi, Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' programı ve Tolga Çevik'in stand-up gösterisi 'Tolg Show' yeni sezonda Exxen bünyesinde yer alacak.

ŞEREF BEY

Karakomedi tadında, hayatı kaosa dönen bir adamın hikayesi... Şeref Bey dizisinin kadrosunda; Haluk Bilginer, Songül Öden, Devrim Yakut, Şükran Ovalı, Ertan Saban, Serhat Kılıç, Ahmet Rıfat ve Sungar gibi isimler yer alıyor.

Exxen platformunda yer alacak yapımlar afişle duyuruldu

KONUŞANLAR

Hasan Can Kaya'nın YouTube üzerinden hazırladığı programı izleyenlerin en çok konuştuğu programlardan biri olmuştu. Konuşanlar programı da 1 Ocak'tan itibaren yayın hayatına Exxen'de devam edecek.

Exxen platformunda yer alacak yapımlar afişle duyuruldu

GİBİ

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç, komik skeçlerden oluşan 'Gibi' dizisiyle 01.01.21'de Exxen'de olacak.

Exxen platformunda yer alacak yapımlar afişle duyuruldu

TOLG SHOW

Tolga Çevik'in uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü stand-up gösterisi Tolg Show da filtresiz olarak Exxen'de olacak.

Exxen platformunda yer alacak yapımlar afişle duyuruldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Bilginer Acun Ilıcalı Tolga Çevik Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (18)

YAHU:

netflix ve diğer platformlar varken hangi akıllı buna para verecek çok merak ediyorum

20
0
yanıtYanıtla
nabıyonla:

tolgshow yeterla

3
14
yanıtYanıtla
iyi la sen napin:

öle mi la yeter mi la

yanıt2
yanıt1
etme:

rezalet ötesi bir platform olacak kadrolara bak ama bir yandan da iyi olur belki platforma para verip üye olanları tanır hayatımızdan cıkarırız :)

7
4
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YILDIZ:

TV8 kapanırsa çok süper olur. Hepsinden ve acundan kurtulmuş oluruz.

6
1
yanıtYanıtla
aga:

sistem de cok gec kaldi zaten benzeri cok sistem var onlarin bile koydugu seyler ayni dk sanal da bu sistemi kullanmak icin genc nesil gerek onlar da mal gibi baska alem de orta kesim belki de parali olan seyin her zaman bir hilesi cikar

1
1
yanıtYanıtla
Gazi BEN:

Acunun çoğu proğramını beğeniyorum . Beğenmemek elde değil . Ancak Şu SURVURVAY dene meret olması daha iyi olacak. Lütfen bir daha çıkmasın bu televizyona. (Acuna elimden gelse kazandığı parayı elimle vercek yeterki bu proğram olmasın )

0
1
yanıtYanıtla
aykut:

şuraya yazıyorum . acun doğuştan şanslı her işinde başardı. kesinlikle bu exxen büyüyecek diğer platformlardan daha çok aboneye ulaşacak göreceksiniz.

0
1
yanıtYanıtla
Tc:

Acun ayıp be eskiden tv 8 de bedava izliyorduk gözün doysun zaten reyting ten para alıyordun

1
0
yanıtYanıtla
ghj:

heryer subminal mesajlarla dolu.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title