Haberler

Evliliği şiddet yüzünden biten Simge Tertemiz yaşadıklarını anlattı: Doğum sonrası yediğim dayaktan dolayı sütten kesildim

Güncelleme:

Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk olan Simge Tertemiz, yıllar önce yaptığı evlilikte çok şiddet gördüğünü ve doğum yaptıktan bir süre sonra yediği dayaklardan dolayı sütten kesildiğini söyledi. Yıllar sonra yeni bir ilişkiye yelken açtığını ilan eden Tertemiz "Sevgilimin geçmişin mükafatı olduğunu düşünüyorum" dedi.

Eski manken ve sunucu Simge Tertemiz, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programında yıllar önce yaptığı evliliğini, gördüğü şiddeti ve yeni ilişkisini anlattı.

"SEVGİLİM YAŞADIKLARIMIN MÜKAFATI"

Evliliğinden yıllar sonra yeni bir ilişkiye yelken açtığını söyleyen ünlü isim, "35 yaşında aşık oldum. Sevgilimin geçmişin mükafatı olduğunu düşünüyorum" diyerek yaşadığı mutluluktan bahsetti.

"AİLEM VE ÇEVREMİN İSTEMEDİĞİ KİŞİYLE EVLENDİM"

19 yaşında tanıştığı sevgilisiyle 6 yıl ilişki yaşadığını söyleyen Simge Tertemiz, evlendikten 2 sene sonra boşandı. Evliliği şiddet yüzünden biten Tertemiz, "Eski eşim Murat'la 6 yıl sevgiliydik sonra evlendik. Küçük olduğum için farkında değildim. Ailem ve çevrem çok uyararak Murat'ı istemedi. İlk zamanlar ona çok kızgındım ama artık ne kırgın ne de kızgındım" şeklinde konuştu.

Evliliği şiddet yüzünden biten Simge Tertemiz yaşadıklarını anlattı: Hatırlamak istemeyeceğim şeyler oldu

"ŞİDDET GÖRDÜM, ALDATILDIM"

"Evliliğinde hem fiziksel hem de psikolojik şiddeti yaşadın mı?" sorusu üzerine yaşadıklarını anlatan Tertemiz, "Yaşadım, hatırlamak bile istemiyorum. Şiddet gördüm, aldatıldım. Evlilikte yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım. Sevgili olduğumuz dönemde hiç böyle şeyler olacağını düşünmemiştim. Aynı eve girince bu huyları ortaya çıktı. Sevgiliyken hiç şiddet uygulamadı ama her aldattığında barıştım. Kariyerimin en zirvesinde bu mevzuları yaşadım. Bu olaylarla imtihan edildim. Boşanmak istemedi, davamız 4 celsede bitti. O süreçte de bana çok şeyler yaptı. Sürecin hızlı bitmesi için elimde deliller olmasına rağmen tazminat davasından vazgeçtim" ifadelerini kullandı.

Evliliği şiddet yüzünden biten Simge Tertemiz yaşadıklarını anlattı: Hatırlamak istemeyeceğim şeyler oldu

"ŞİDDETTEN SONRA SÜTTEN KESİLDİM"

İlk eşinden şiddet gördüğünü ve yediği dayaktan dolayı doğumdan kısa bir süre sonra sütten kesildiğini söyleyen Simge Tertemiz, "Ölüm korkum vardı. Kızım da babasıyla çok nadir görüşüyor. Eski eşim istediğin zaman görebilir ama görüşmüyor. Şiddet gördüğümde yeni doğum yapmıştı. 6. ayda sütten kesilmiştim. O psikolojiye süt mü dayanır? Bunları iyi ki yaşamışım bana çok güzel ders oldu. Artık olgunlaştım. Boşandıktan 10 yıl sonra bir erkeğe güvenip evlenmeyi düşünmeye başladım" dedi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Simge Tertemiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

KARAYEL:

uff kadin sanki pehlivan, inanamiyorum bunun kocasindan dayak yedigine.

4
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title