Haberler

Emel Yıldırım: Maneviyatımı önemsiyorum ve ileride tesettüre girebilirim

Güncelleme:

Başarılı model ve oyuncu Emel Yıldırım, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının konuğu oldu. Yıldırım, maneviyata önem verdiğini ve ileride tesettüre girebileceğini söyledi. Ayrıca, namaz kıldığını ve oruç tuttuğunu belirtti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programının bu haftaki konuğu başarılı model ve oyuncu Emel Yıldırım oldu.

Maneviyata önem veren bir ailede büyüdüğünü ve 5 vakit namaz kıldığını söyleyen Yıldırım, "Tesettüre girmeyi düşünüyor musun?" sorusuna "Şu anda değil ama ileride olabilir" cevabını verdi.

Hayatı boyunca maneviyatının yüksek olduğunu söyleyen Emel Yıldırım, "Evimiz hep namaz kılınan, oruç tutulan ve teravihe gidilen bir yerdi. Böyle bir ailede büyüdüm, içimizde hep vardı. Ben bunları konuşmayı sevmiyorum çünkü bir şey olduğunda insanlar acımasız olduğu için 'hemen dine döndü' yorumları yapılıyor. 9 yıldır 5 vakit namaz kılıyorum. Artık daha aşkla ve daha bilinçli yapıyorum. Eskiden annemizden, dedemizden, büyüklerimizden duyduğumuzla dini yaşayıp biliyorduk. Ben kendi iç huzurumu buldum. Okuyarak kendi yolumu kendim buldum. Allah'la arama başka birini sokmadım" dedi.

Emel Yıldırım'dan 'Tesettüre girmeyi düşünüyor musun?' sorusuna cevap: İleride kapanabilirim

Maneviyatla ilgili konuşmayı çok sevdiğini belirten Yıldırım, "Kamera önünde pek konuşmuyorum ama arkadaşlarımın arasında maneviyatı konuşmayı çok seviyorum. Kanatlı melek değilim ama hayatım boyunca iyiliği seçmiş biriyim.

Hayatım boyunca namazımı kıldım, orucumu tuttum. 11 yıl önce de kendi içimde yolculuğuma çıktım. Dünyaya daha farklı bir yerden baktım" ifadelerini kullandı.

"Umre yaptın mı, tesettüre girmeyi düşünüyor musun? sorularına da tüm samimiyetiyle cevap veren Emel Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: "Evet 3 kere Umre yaptım.

Hacı olmak için 6 yıl önce başvuru yaptım bekliyorum. Gelirse giderim. Şu anda örtünmeyi düşünmüyorum. Gösteriş için bir şey yapmak istemem. Ben aşkla bir şey yapıyorsa kapanabilirim. Kalben, cani gönülden istiyorsam bunu yaparım.

Dedem 20 yıl bir odanın içinde inzivaya çekildi. İnanılmaz muhterem biriydi sakalları da çok uzundu. Sadece cumadan cumaya dışarı çıkar sonra yine odasına girerdi. Böyle bir insanın torunuyum.

İlkokuldan bu yana dedemin odasına girerken başımı kapatarak girerdim saygımdan dolayı. Bir şeyler küçüklükten insana yapışabilir."

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Gökay Kalaycıoğlu Emel Yıldırım YouTube Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title