Haberler

'Ece Üner ile Susma' programının fragmanında Emine Bulut'un kızının feryadının kullanılması tepki çekti

Güncelleme:

Kanal D'de gündüz kuşağında yayın yapmaya başlayan Ece Üner'in yeni programının fragmanında, öldürülen annesinin arkasından bağıran Emine Bulut'un kızının sesine yer verildi. Fragmanı izleyenler bu duruma ateş püskürdü, Üner'e Twitter'dan tepki yağıyor.

Show Ana Haber bülteni sunuculuğundan istifa edip reality bir program sunmak için Kanal D ile anlaşan Ece Üner'in, ' Ece Üner ile Susma' adını taşıyan programı dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Programın fragmanında Emine Bulut'un kızının sesinin kullanılması ise gündem oldu.

"MİLLETİN ACISINI REKLAM YAPIYORSUNUZ"

Müge Anlı'nın programına benzer bir format ile ekrana dönen Üner'in sunduğu programın fragmanında, öldürülen Emine Bulut'un kızının feryadına yer verildi. Fragmanı izleyenler ise duruma tepkisiz kalmadı. Kısa sürede gündem olan Ece Üner için, "Milletin acısında reklam yapıyorsun" yorumları yapıldı.

Öte yandan fragmanda Ece Üner'in Emine Bulut'un kızının çığlıklarını duyunca gözlerinin dolması da sosyal medya kullanıcılarına samimiyetsiz geldi.

Ece Üner ile Susma programının fragmanında Emine Bulut'un kızının feryadının kullanılması tepki çekti

İşte Ece Üner'e gelen tepkiler...

Ece Üner ile Susma programının fragmanında Emine Bulut'un kızının feryadının kullanılması tepki çekti

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Emine Bulut Ece Üner Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (7)

Uğur Duran:

Ece Hanım gerçek bir haberci. söyleyeceklerini başıma ne gelir yarın demeden söyleyen biri. O sebepten sevilmiyor ve bir bahaneyle yıldırma çabasındalar

30
33
yanıtYanıtla
Suat Kılıç :

Hangi sebeple o sesi o çığlığı kullanır bir insan. Ece Üner'e saygım vardı. Haberciliğini de severdim fakat bu tanıtımı çekerken hiç mi düşünmemiş. Bundan böyle Ece Üner'e sadece acırım o da para uğruna böyle bir ses kaydını malzeme yaptığı için.

yanıt3
yanıt2
Dindar Komünist:

escobar zamanında yaşasaydı çoktan ipini çekmişti Escobar bunun :)

yanıt5
yanıt10
Turannnn :

Başlamadan bitti galiba

42
4
yanıtYanıtla
Zafer Ören:

a bu kadın birçok konuda ahkam kesen bilgiçlik taslayan değilmi ya umarım bu konudada mantıklı bir açıklama yapacaktır tabi yersen

28
8
yanıtYanıtla
Burak Palabıyık:

Topluma hayat dersi vermek bunlara kalmış. Fırsatçılık, sömürge. Doymuyorlar paraya da kaosa da.

28
5
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

Bence haber programına yakışan bir bayandı.Ancak bizde bir zıppırık medya patronları var basketçiden futbolcu türetirler çünkü bunların işi gücü magazin.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title