Haberler

Didem Soydan "Aşık olduğum adam evli" dedi, ortalık karıştı! Herkesin aklına aynı ünlü isim geldi

Güncelleme:

Katıldığı bir programda eski sevgilisini unutamadığını anlatan ünlü manken Didem Soydan'ın sözleri gündem oldu. "Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diyen Soydan'ın, geçmişte uzun yıllar aşk yaşadığı şarkıcı Can Bonomo'dan bahsettiği düşünüldü. Oyuncu Öykü Karayel ile mutlu bir evliliği olan Bonomo'nun iddialara yanıt verip vermeyeceği bilinmiyor ama baldız Ezgi Karayel'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Ünlü manken Didem Soydan katıldığı programda eski sevgilisini unutamadığını anlatırken, "Evli ve çocuklu adını veremem" deyince ortalık karıştı. Herkesin aklına, evlenmek üzereyken yollarını ayırdığı şarkıcı Can Bonomo geldi.

Youtube'da Melis İşiten'in sunduğu programa katılan Didem Soydan, açıklamalarıyla magazin gündemine damga vurdu. Soydan, unutamadığı eski sevgilisini "Hala aşığım" diyerek anlattı.

"AŞIK OLDUĞUM KİŞİ EVLİ"

Eski aşkından "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diye bahseden Soydan, konuşmasının devamında "Aşık olduğum kişi hala aynı" diyerek tüm ilişkilerini o isimle kıyasladığını söyledi.

Didem Soydan'dan şaşırtıcı açıklama: Aşık olduğum adam evli

TÜM GÖZLER CAN BONOMO'YA ÇEVRİLDİ

Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan sözler sonrası, tüm gözler Soydan'ın uzun yıllar aşk yaşadığı ve evlenme arifesindeyken ayrıldığı Can Bonomo'ya çevrildi. Didem Soydan'la ilişkisinin ardından, 2018 yılında ünlü oyuncu Öykü Karayel ile evlenen Bonomo'nun Roman adında bir oğlu var.

Didem Soydan'dan şaşırtıcı açıklama: Aşık olduğum adam evliCan Bonomo ile Didem Soydan evlilik planları yaparken ayrılmıştı

BALDIZDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Soydan'ın bu açıklamalarının ardından Öykü Karayel'in kardeşi Ezgi Karayel dikkat çeken bir paylaşımları geldi. Ünlü çiftin fotoğrafını paylaşan Karayel; "Bunların sanki çocukları var" notunu düştü.

Didem Soydan'dan şaşırtıcı açıklama: Aşık olduğum adam evli

Didem Soydan 'Aşık olduğum adam evli' dedi, ortalık karıştı! Herkesin aklına aynı ünlü isim geldi

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Didem Soydan Öykü Karayel Can Bonomo Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sade vatandaş:

ben bilmiyordum önceden doğan görünümlü şahin olduğunu geç öğrendim kimse kusura bakmasın

18
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title