Haberler

Demet Akalın ve Deniz Seki'nin yıllardır devam eden dostluğu bitti

Güncelleme:

Deniz Seki, arasının iyi olmadığı şarkıcı Çağla'yı programına davet eden dostu Demet Akalın'a resti çekti. Seki'nin kendisine tepki göstermesine sinirlenen Akalın ise dün canlı yayında "Bana haciz geldiğinde, ben boşandığımda sen neredeydin" diyerek dostluğunu bitirdi.

Ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının 20 Kasım Cuma günkü konuğu Çağla oldu. Çağla'nın programa katılması ise Demet Akalın ve Deniz Seki'nin arasındaki iplerin gerilip arkadaşlığın bitmesine neden oldu.

DENİZ, DEMET VE ALİŞAN'I SİLDİ

Şarkıcı Çağla, İbo Show'da Ahmet Kaya'nın 'Nereden Bileceksiniz' şarkısını seslendiren Deniz Seki'nin detone olmasını eleştirmişti. Deniz Seki ve Çağla arasındaki detone tartışması büyümüş ve ikili, sosyal medya üzerinden tartışmıştı. Deniz Seki bu olayın ardından yakın arkadaşı Demet Akalın'ın programında Çağla'yı görünce küplere bindi. Akalın ve Alişan'a tepki gösteren Seki, ikiliyi sosyal medyada engelledi.

Demet Akalın ve Deniz Seki'nin yıllardır devam eden dostluğu bitti

YILLARIN DOSTLUĞU CANLI YAYINDA BİTTİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Çağla'yı programına konuk olarak alan dostu Demet Akalın'a "Senin dostluğun bu kadar mı?" diyerek sert çıktı. Deniz Seki'nin sözlerine ise Demet Akalın canlı yayından cevap verdi. Sinirlerine hakim olamayan Akalın, "Ben senin yanına hapishaneye geldim, savcılığa gittim ve mahkemelerde aylarca uğraştım biliyorsun. O kavuşturma kağıdını alabilmek için anam ağladı. Özel hayatımla da alakalı. Annem ağladı ayrı ben ağladım ayrı. Dostluk falan bunları geçiniz ya ben anlamıyorum ki seni. Biz sana pazartesi günü dedik. Üstelik Çağla buraya 2 haftadır gelecekti zaten kız şarkısını bekliyordu. Sana inat olsun diye değil. Dün o kadar asabım bozuldu ki... Sen neredeydin? Ben boşandım bana haciz geldi. Ben hiç telefon açmadan kapıyı açtığımda orada Işın Karaca vardı" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Deniz Seki Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (33)

RRR:

iki lüzumsuz. . . . bunlar ne millete ne devlete

28
3
yanıtYanıtla
KARA:

İKİ ÇİNGENEYLE YİNE KARŞI KARŞIYAYTIZ

27
3
yanıtYanıtla
Nil:

Ben inanmıyorum bõyle şeylere pogramın izlenmesi ve ilgi çekerek Reklam yapıyorlar

27
1
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Bu demet Akalının şu sanat camiasında dövüşmedigi kavga etmediği kimse var mı

24
4
yanıtYanıtla
ECE:

Devlet büyükleri veya sanat camiasının önde gelenleri bir araya gelip bunları barıştırsın sanat camiasında büyük bir yıkım olmadan tedbir alınsın

18
10
yanıtYanıtla
Hiko:

Sanirsin Polonyayla Portekiz Savaşiyor Sanat Camiasiymis Medya Olmasa Bunlar Parayi Nerden Kazanicakti? Sonrada Kulüplerde Yakalaniyorlar Ay Çekmeyin Ay Kameralari Kapatin Bunlar YALANN HAYATLARI YALAN

yanıt9
yanıt4
ECE:

HİKO ya cevap İroni yaptım herkes bunlarlamı uğraşacak beynin tersinden anlamış İleri zekalı hiko aklın fazlamı geliyor kefal gibi atlamışın

yanıt5
yanıt4
Tip:

Vah vah çok üzüldüm napsak acaba millet olarak açlık grevine gitsek barıştırmak için. Kasap et derdin koyun can derdinde bunlarda reyting peşinde.

24
3
yanıtYanıtla
Cano:

Sok icersindeyim bittik perisan olduk bu dünya artik toparlanamaz

26
1
yanıtYanıtla
Mtn:

Bu mu haber, bize ne?

19
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title