Haberler

Demet Akalın'dan MasterChef Tahsin'e "İticisin" tepkisi! Yarışmacıdan cevap gecikmedi

Güncelleme:

Sıkı bir MasterChef izleyicisi olan Demet Akalın, yarışmacılardan Tahsin Küçük'ü eleştirerek "Aşırı iticisiniz, inşallah sonuna kadar gidemezsiniz" dedi. Akalın'ın paylaşımına sessiz kalmayan Küçük ise "Keşke herkes kendi işini hakkıyla yapsa" ifadelerini kullandı.

Konserlerinden arta kalan zamanlarında yarışmaları takip eden Demet Akalın, MasterChef All Star'ın iddialı yarışmacılarından Tahsin Küçük'ü hedef aldı. Küçük'ten kendisine "İticisin" diyen Akalın'a cevap gecikmedi.

"İNŞALLAH SONUNA KADAR GİDEMEZSİNİZ"

Yarışmanın iddialı isimlerinden Tahsin Küçük'ün davranışlarından rahatsız olan Demet Akalın, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda "Tahsin, 'şakalaşıyoruz' diyorsun ya aşırı iticisiniz. İnşallah sonuna kadar gidemezsiniz. Gelsin şu şampiyonlar bay" dedi. Akalın'ın sitem dolu paylaşımına sessiz kalmayan Tahsin Küçük ise "Keşke herkes kendi işini, sadece kendi işini hakkıyla yapsa. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın'dan MasterChef Tahsin'e 'İticisin' tepkisi! Yarışmacıdan cevap gecikmedi

Demet Akalın'dan MasterChef Tahsin'e 'İticisin' tepkisi! Yarışmacıdan cevap gecikmedi

Demet Akalın'dan MasterChef Tahsin'e 'İticisin' tepkisi! Yarışmacıdan cevap gecikmedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Demet Akalın MasterChef 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (7)

Selim Adanalı:

ben küçüğü destekliyorum, demet sana bu tarz yorumlar yakışmıyor ayıp

17
13
yanıtYanıtla
Hayri :

Ya bu kadının turk dilini katletmesi ne zaman bitecek hadi okul okumadın tamam eğitimsizsin o da tamam YAPIOSUN DİOSUN diye bir ifade ne konuşurken var ne yazarken bunun etrafında kendisini uyaracak bir tane insan yok mu yahu, çocuğu okusa o bile ikaz eder ama belkji onunda dili kaydı bunun sayesinde

24
5
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

aynı kutuplar birbirini iter

18
1
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Demet Akalın işini hakkıyla yapan birisidir. Sesi de kendisi de güzeldir.

5
10
yanıtYanıtla
Cevahir:

bu türkücüde anlıyormuş gibi her konuda yazıyor.

8
3
yanıtYanıtla
Temel Temel:

ALL star yarışmasında sergen tahsin ve yandaşları resmen yarışmada derebeylik yapıyorlar. şefler ve yönetimde buna göz yumuyor. acun ılıcalı dahi bunlar kadar hava atmıyor. sanki yarışmanın ve kanalın patronu onlar. zevkle izliyordum. şimdi sadece sonuçlara bakıyorum. göz göre göre gruplaşmaya şefler neden müdahale etmiyor. adamın tabağı geçmemiş potaya gidecek oy verilmiyor boş oy kullanılıyor bu kurala müdahale ve diskalfiye işletilmelidir

5
2
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

demet akalın - sergen dilara tahsin barış eray azize ve esra gitse programın tadından yenmez değil mi..

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title