Haberler

CZN Burak'a bir tepki de Burcu Özberk'ten: Şov yapmayın, insan olun insan

Güncelleme:

Orman yangınlarının devam ettiği bölgeye giderek küçük yangın tüpüyle müdahale eden CZN Burak'a tepkiler dinmiyor. Sosyal medya fenomenine tepki gösterenler arasına ünlü oyuncu Burcu Özberk de katıldı. Özberk, sosyal medya hesabından CZN Burak'ın yangın söndürdüğü anları alıntılayarak, "Şov yapmayın insan olun insan" yazdı.

Sosyal medyada yaptığı yardımları yayınlamasıyla tanınan restoran sahibi CZN Burak'a yangın bölgesinde çektiği video nedeniyle tepki yağıyor. Sosyal medya fenomeni, yangın bölgelerine yiyecek yardımında bulunmasının yanı sıra yangın söndürme çalışmalarına da katılmak istedi. Ancak Burak Özdemir'in şiddetli yangına küçük tüp ile müdahale etmesi, "Yangın üzerinden prim yapmak olarak" nitelendirildi. Videonun yayılmasının ardından Özdemir'e tepkiler yükseldi.

BURCU ÖZBERK DE TEPKİ GÖSTERDİ

CZN Burak'a video nedeniyle tepki gösterenlerden biri de Aşk Mantık İntikam dizisinin başarılı oyuncusu Burcu Özberk oldu. Özberk, Twitter hesabından CZN Burak'ın küçük tüp ile yangın söndürdüğü anları alıntılayarak, "Şov yapmayın insan olun insan" yazdı.

CZN Burak'a bir tepki de Burcu Özberk'ten: Şov yapmayın, insan olun insan

"KENDİ ÇABAMIZLA YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIK"

Hakkında eleştiri bombardımanı olan Burak Özdemir de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendini savundu. İftira atıldığını söyleyen Özdemir, şunları söyledi:

"Bazı insanların içinde maalesef kötülük bitmiyor. Antalya'ya yardım için gittiğimizde, oraya vardığımız zaman bir yangın gördük. Kendi çabamızla yardım etmeye çalıştık...

CZN Burak'a bir tepki de Burcu Özberk'ten: Şov yapmayın, insan olun insan

"HER ZAMAN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM"

Zaten sonradan itfaiyeciler dahil oldu ve sol tarafı söndürdük. Sadece elimizden geleni yaptık. Hiçbir zaman için kimseden bir beklentim olmadı, olamaz da...

CZN Burak'a bir tepki de Burcu Özberk'ten: Şov yapmayın, insan olun insan

Bazı kötü niyetli insanlar kötü niyetleriyle iftira atmaya devam ediyorlar. Kim ne derse desin her zaman elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Beni destekleyenler iyi ki varsınız."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burcu Özberk Sosyal Medya CZN Burak Haberler

500

Yorumlar (12)

Çınar Tunç:

Ya sen git dizilerde CEO'larla takıl dur. Adam en azından yardım yapıyor afetzedelere.

75
90
yanıtYanıtla
Sema Kızıldağ :

Acaba eleştiri yapan Burcu Özberk hanım bu yangınlar için ne yaptı.Adam gitti elinden geleni yaptı.Bazilari sadece eleştiri yapıyor.

93
72
yanıtYanıtla
Platon :

Yani ikna olman icin sov yaomasi lazim ki yardim ettigi belli olsun degilmi. Burcu ozberk lendini video cekseydi sov yaparak alkislayacaktin degilmi. Cesit cesitsiniz mg

yanıt6
yanıt2
tarafsızgörüş:

lütfen yardım işlerini fazla abartılı reklam yapmayın

67
9
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sayın oyuncu... burak şov mu yapıyor bilemem. kalbinde değilim. ama sen de şov yapıyorsun. dizilerde yaptığın nedir? sürekli dekolteyle arzı endam edişin ne? para için yapılan şov değil mi? ee sizin bana göre böyle gezmeniz özgürlükse tamam. ama fikir özgürlüğü varsa da bence siz de şovun kralını yapıyorsunuz

28
39
yanıtYanıtla
Orçun Yılmaz:

ŞU CZN BURAĞI KİMSENİN ELEŞTİRMEYE HAKKI YOK ABİ KİMSE KUSURA BAKMASIN ADAMIN YAPTIĞI İYİLİKLERE Bİ BAKIN YANGIN YERİNE NELER ULAŞTIRDI TIRLARLA MASA BAŞINDA ADAMI ELEŞTİRENLERE BAK YAZIK İŞTE BU İNSANLAR ŞOW YAPIYOR CZN DEĞİL..

13
10
yanıtYanıtla
Cemalettin Solaçeken :

haksızsın... kadın oyuncu işini yapıyor, öbürü yangından şahsi pirim peşinde, almış eline araç yangın tüpünü neymiş elinden geleni yapıyormuş, o zaman niye videoya alıp yangın bölgesinde diye etiket yapıyon.. besbelli ki derdi yangından şahsi çıkar sağlamak..

18
2
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

Yardım edin eyvallah ta bu kadar reklama ne gerek var, zaten derdiniz yardım etmek olsa paylaşıma bile gerek duymazsınız geçin bu işleri.

17
2
yanıtYanıtla
murat avci:

gercekten yapilan yardimsa reklam yapilmaz.burak iyi biri ama bi bosluga gelmis sanirim.sag elin yaptigi yardimi sol elin bile gormemesi lazim buyurur efendimiz.

12
2
yanıtYanıtla
Ersin Turus:

Ömründe Bi kere bile insanlık için bişey yapmayanlar, başkalarına insanlık dersi veriyor, ne garip dünya

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title