Haberler

Lindsay Lohan Erdoğan'a Taktığı Rozetle Bir Kez Daha Gönülleri Fethetti

Güncelleme:

Türkiye'nin kara gün dostu ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti. Erdoğan ve eşine "Dünya 5'ten büyüktür" rozeti taktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ABD'li oyuncu Lohan ve Suriye'nin doğu Halep bölgesindeki katliamı, annesiyle beraber dünyaya sosyal medya üzerinden duyuran 7 yaşındaki Bana el-Abed'i de kabul etti.

"DÜNYA 5'TEN BÜYÜKTÜR"

Basına kapalı gerçekleşen kabulde Lohan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a, "Dünya 5'ten büyüktür" rozeti taktı. Hatırlanacağı gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta, Birleşmiş Milletler'in yapısını eleştirip, BM Güvenlik Konseyinde veto hakkına sahip ülkeleri kast ederek "Dünya 5'ten büyüktür" diyordu. Lohan bu hareketiyle Erdoğan'ın adaleti haykıran tavrını desteklediğini bütün dünyaya bir kez daha ilan etmiş oldu.

HER FIRSATTA TÜRKİYE'YE DESTEK OLDU

Hollywood yıldızı Lohan, daha önce İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Suriyeli bir aileyi ziyaretinde, Türkiye'nin Suriyeli mültecilere ev sahipliği yapma anlamında büyük bir başarıya imza attığını belirtmişti.

Bütün dünyanın kayıtsızlığına rağmen Türkiye'nin Suriyeli mültecilere çok güzel bir şekilde ev sahipliği yaptığını dile getiren Lohan, "Onun için de daha önce 'Dünya 5'ten büyüktür.' ifadesini kalın kalın harflerle çizdim. Dünyada birçok ülkenin yapamadığını Türkiye yaptı. 5 büyük ülke söz verdi, ama sözlerini tutmadı. Türkiye hakkında yapılan dezenformasyon nedeniyle Türkiye'ye gelmeye korkanlar oluyor, ama ben kendimi çok rahat hissediyorum." ifadelerini kullanmıştı.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Recep Tayyip Erdoğan Lindsay Lohan Emine Erdoğan Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title