Haberler

Ceren Hindistan Kemoterapi Öncesi Kızının Saçlarını Tıraş Etti

Güncelleme:

2,5 yaşındaki kızı Arya'nın kemoterapi tedavisinden dolayı hastaneyle mahkemelik olan Ceren Hindistan, kemoterapi öncesi saç tıraşı olan kızının videosunu paylaştı. Videoyu görenler ise gözyaşlarını tutamadı.

Ceren Hindistan'ın 2.5 yaşındaki kızı Arya'nın böbreğinde tümöre rastlanmıştı. Ünlü manken, kızının kemoterapi tedavisi sürecinde bir videosunu yayınladı.

"ANNECİM CAM ÇİZDİ"

Arya'nın saç tıraşı olurken videosunu paylaşan Hindistan, daha sonra Instagram'ın hikaye bölümünden, "Hiçbir zaman kızımın özelinin basında çıkmasını istemedim. Karnındaki izi gördüğünde 'anneciğim cam çizdi' diyecektim. Kanserliyim psikolojisiyle yaşamasın diye bu konuda çok hassasken bir kısmını paylaştırdınız bana. Kendimizi ispatlamak zorunda bırakanlar utansın. Rabbim herkesin evladına sabır versin" ifadelerini kullandı.

Ceren Hindistan'ın paylaşımını gören takipçileri mankenin son gönderisinin altına Arya için çok üzüldüklerini ve şifa dileklerini yazdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Magazin Haberler

500

Yorumlar (49)

MASUMLAR:

meleğim senin hiçbir günahın suçun yok sen melekler gibisin tertemiz ve duru umarım yüce RABBİM senin bu masum bakışının hürmetine sağlığını sana geri vercektir. BİSMİLLİHİYAŞAFİ

24
1
yanıtYanıtla
...:

Allahım cümle hastalara şifalar versin . . .

22
0
yanıtYanıtla
akp gençligi:

akape’ye oy vermeyenler utansın.

7
10
yanıtYanıtla
hs ordan:

kes lan zibidi, 1600 tl maaş alıyorum onun içinmi oy vereceğim

yanıt12
yanıt8
apcntm35:

allah acıl sıfalar versın

16
0
yanıtYanıtla
İSYAN:

ben de lösemiydim ve böyle ajitasyona hiç gelemiyorum. . . alacak ilaçlarını çok zor zamanlar geçirecek ama iyi olacak inşallah ama annesinin sürekli bir gösteri ve drama çalışması içinde olması sinirimi bozuyor. . üstelik çocuğun tedavisine engel olmuş. . . . hastası olan insan kapatır tüm bu gereksiz paylaşım yerlerini çocuğuyla vs. ilgilenir. . . bu nedir çocuğun her anını her insan bilmek zorunda mı . . . AJİTASYONA HAYIR. . . .

8
7
yanıtYanıtla
Sinem:

Yalnız Ceren Hindistan kızıyla ilgili bugüne kadar hiç paylaşım yapmadı. Bu iddialar gündeme gelince kendini ispatlamak adına bu paylaşımları yaptı. Neyin ajitasyonu kadın kızını hastaneden çıkarttı diye hastane dava açmasaydı bundan haberimiz dahi olmayacaktı. Bilip bilmeden şu her şeye yorum yapma huyundan bir vazgeçsek artık !!!

yanıt13
yanıt0
ATILLA-TÜRK:

lütfen böyle bir fotografi paylasmayin burada cok üzüntü verici malum kücük cocuklarda bakiyor ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN BU KÜCÜK YAVRUYA

14
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Guzel kucuk melegim rabbim yardimcin olsun senin icin cok dua edicem gulen yuzun hic solmasin annenede bol bol sabirlar versin yuce mevlam dusmanimi dahi evladiyla imtahan etmesin

14
0
yanıtYanıtla
Aminn:

Çok üzulüyorum bu çocuğa

yanıt5
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title