Haberler

Meğer aynı dizide oynamışlar! Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Güncelleme:

Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra adı birçok kişiyle anılan Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı yeni kız arkadaşı Rüya Demirbulut'la objektiflere yakalandı.

2012 yılında evlendiği Ahu Yağtu'dan 2013'te boşanan usta komedyen Cem Yılmaz, sinema filmleri, oyunculuğu ve stand up performanslarının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Son olarak Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan ünlü komedyen, şimdilerde kendisinden 21 yaş küçük sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açtı.

YENİ AŞKIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Cem Yılmaz yaptığı başarılı işler dışında aşklarıyla da her zaman adından söz ettirmeyi başardı. Defne Samyeli'den ayrıldıktan sonra Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan ve daha sonra ayrılan sanatçı, yeni kız arkadaşı Rüya Demirbulut'la Etiler'de bir mekan çıkışı ilk kez görüntülendi.

Meğer aynı dizide oynamışlar! Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

AŞK SETTE BAŞLADI

48 yaşındaki komedyen, dijital platformda yayınlanacak "Erşan Kuneri" dizisinde kamera karşısına geçtiği genç oyuncu ile mekandan çıktıktan sonra Levent'teki evine geçti.

Meğer aynı dizide oynamışlar! Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Meğer aynı dizide oynamışlar! Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Meğer aynı dizide oynamışlar! Cem Yılmaz 21 yaş küçük sevgilisiyle yakalandı

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

OKUR:

bunlar aydın laik cumhuriyet çocuklarıya bunlara serbes

181
40
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Kusa kusa bitiremediniz Cumhuriyete, laikliğe düşmanlığınızı. Hayvanlarda bile böyle nankörlük yok. Ne kadar bağırıp çağırsanız da, yırtınsanız da Türkiye Cumhuriyeti'nin gerçeği, temeli, mayası budur. İşinize gelirse.

yanıt26
yanıt176
hamdi bey:

yobazların yediği naneler sizi pek rahatsız etmiyor galiba? ayrıca 18 yaşını doldurmuş reşit insanlar. sana ne oluyor?

yanıt10
yanıt13
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

laikliğin ne olduğunu bilmeden amansızca yorum yapan bezelye beyinli laiklik sana bunu yap demiyor çok şey y azardım sana da yayımlamazlar ....

yanıt15
yanıt7
Martin Sikertel:

Bir tek bu arkadaş akıllı, diğerleri salak; yersen. IP numarasını değiştirip değiştirip 157 kez beğenme butonuna basmış. Kendini akıllı zanneden saf... Konunun cumhuriyetle, laiklikle. Kin kusacak başka, alakalı bir şey bul. 15 yaşında kızı imam nikahı ile kuma alanlar da mı laik?

yanıt9
yanıt9
Rahim Çalış :

BU BAYANIN ANASI BABASINA YAZIK BE HERALDE BU BAYAN BABASINDAN DA 21 YAŞ KÜÇÜKTÜR

146
11
yanıtYanıtla
Yan komşu :

Evet programda yaş farkına ağzına geleni söyleyen Müge anlı ne diyecek cok merak ediyorum,fakirin namusu ortada oluyor,konuşanı çok oluyor,zengine kimse ağzını açamıyor

92
5
yanıtYanıtla
Omurilik Sarmsağı :

Kendinden 21 yaş küçük biriyle evlenen batılıya "çağdaş", doğuluya "bağnaz" denir.

79
11
yanıtYanıtla
HALİS ER:

hayırlı işlerrrrrrrrr

44
0
yanıtYanıtla
Levent Alan:

Ceme sorsan normal birsey peki karakterin nerde evlense o kadar çocuğu olurdu. Edep nerde. toplumun değerlerini M.ali erbil denen adam bozarak.basladi sonrası arkadan geliyor böyle

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title