Haberler

Sosyal medya kısıtlaması Cem Yılmaz'ı küplere bindirdi: Var mı bir açıklaması?

Güncelleme:

Cem Yılmaz, deprem felaketinin ardından Twitter'a yönelik uygulanan yavaşlatmaya tepki gösterdi. Yılmaz, "Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter'a kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması?" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası, enkaz altındaki yakınlarına ulaşmaya çalışan vatandaşların haberleşme kaynağı olan Twitter'a akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanmaya başladı.

BİNLERCE KULLANICI TWİTTER'A GİREMİYOR

Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken, binlerce kullanıcı Twitter'a giremediğini ve ancak VPN ile giriş yapabildiğini belirtiyor.

"BÖYLE BİR ZAMANDA? PES"

Sosyal medyadaki yavaşlık sürerken; ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan da yaşananlara tepki geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan, "Hayat kurtarılması için faydası olabilecekken Twitter a kısıtlama gelmesinin var mı bir açıklaması ? 3 gündür bir sürü faydası aşikarken.Böyle bir zamanda ? Pes" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz... SOSYAL MEDYA KISITLAMASINA TEPKİ!

cemyilmaz-tweet.jpg

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Sosyal Medya Cem Yılmaz Kısıtlama Twitter Deprem Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Panther Panthera:

Senin gibiler bilgi kirliligi yapmasin diyedir belki

372
399
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Bi bitmediniz devamını biliyorsun sen

yanıt8
yanıt2
I Bor :

Aynen öyle

yanıt13
yanıt3
siyah.beyaz:

bu tıpler bütün gün eleştirmek için malzeme ararlar..ülkenin bir bölümü yıkılmışş gitte yardım et ..bu mıllet sayesınde zenginliğin..

30
36
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Cem Yılmaz gibi gayrimüslimler Türkiye'de sadece fitne fesat çıkarmanın ve milleti devlete karşı kışkırtmanın kirli işleri içindeler maalesef . Birde bunlara sözde sanatçı deniliyor . Bunlar ajan provakatördür

26
33
yanıtYanıtla
AçıkTercih Açık Lise:

Soru mu soruyorsun? Yargı mı veriyorsun? Açıklaması var mıymış?

17
39
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Vah vah twitterin mi yavaşladı ne boş beleş insanlar bunlar.

22
17
yanıtYanıtla
Zeki Çağlar:

insanları hep yaptıgı seylerle güldürüyom sanan insan gülmek kalbe zarar veriyor sen güldürmede bizi yardıma koş levent gibi gereksiz

13
18
yanıtYanıtla
Serkan kılıç :

Ne faydan var yahu bırakın çalışsın insanlar

8
12
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

heya küplere binmis... hükümete karsi daha fazla sacmalamakdan kurtarmislar seni begenmiyormusun ?begenmezsin tabiki... yok oglu paralari haluk levente verelim o hem güvenli hem yerine ulasdirir diye paylasim yapiyorsun ? devlete güvenin yok öylemi ? yuh sana ... devletin calismalarini göremiyorsan nankörün önde gidenisin...

13
6
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title