Haberler

Cem Yılmaz, davalık olduğu Orhan Kural'ın ölümünün ardından taziye mesajı yayınladı

Güncelleme:

Cem Yılmaz, sürekli kendisine açtığı davalarla gündeme gelen Prof. Dr. Orhan Kural'ın hayatını kaybetmesinin ardından Twitter hesabından "Yıllardır aramız pek iyi olmasa da ölümüne çok üzüldüm" diyerek paylaşım yaptı.

Prof. Dr. Orhan Kural, koronavirüs nedeniyle 28 Kasım'da kaldırıldığı 9 Aralık'tan beri de yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

"HUZUR İÇİNDE YATSIN"

Sürekli Cem Yılmaz'a dava açan Kural'ın ölümünün ardından ünlü komedyenden paylaşım gecikmedi. Twitter hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz, 70 yaşında hayatını kaybeden Kural için "Yıllardır aramız pek iyi olmasa da Orhan Kural'a çok üzüldüm. Huzur içinde yatsın sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz, davalık olduğu Orhan Kural'ın ölümün ardından taziye mesajı yayınladı

KORONAVİRÜSE YAKALANDI

Ünlü profesör, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hastane odasından paylaşım yaparak "Doktorlar, hemşireler, sağlık ekipleri benimle çok güzel ilgileniyorlar. Hepsine ve güzel dilekleriniz için sizlere teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde, nice mutlu coğrafyalarda görüşmek üzere, sevgiyle kalın" ifadelerini kullanmıştı.

Cem Yılmaz, davalık olduğu Orhan Kural'ın ölümün ardından taziye mesajı yayınladı

Orhan Kural, ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'a 'sigaraya özendiriyor' iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuş ve ikili davalık olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Orhan Kural Cem Yılmaz Twitter Aralık Haberler

500

Yorumlar (14)

kayserili ülkü süslü:

adam gibi adamsın cem yılmaz. maşallah. Allah orhan kural''a rahmet eylesin.

16
16
yanıtYanıtla
Ne diyorsun:

Show peşinde

yanıt12
yanıt7
Adammı:

Yok yahu

yanıt3
yanıt1
HADİ ORDAN:

Hadi Ordan

yanıt2
yanıt3
Atma:

Ziyaaaa

yanıt1
yanıt0
mert.:

vay şaklaban ortaya çıkmış

7
12
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Aslında; Ölüm söz konusu olunca insanlar arasındaki bütün hesaplar kapanmalıdır. Çünkü kişi bu alemden artık ayrılmıştır. Ölüm bir mukadderattır. Can bedeni terk etmiştir. Kişinin ardından fazla da konuşmamak lazımdır.

15
1
yanıtYanıtla
Ferhat:

Timsah gözyaşları

0
5
yanıtYanıtla
Ben hakkımı Helal etmiyorum:

Helal etmediğim hakkım burnundan fitil fitil gelir inşallah

0
4
yanıtYanıtla
KENAN KOMUTAN:

HANGİSİNE ? NEDEN?

yanıt2
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title