Haberler

Oyuncu Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

Güncelleme:

Oyuncu Serkay Tütüncü ile eski rol arkadaşı Burcu Özberk'in gittikleri bir partide yakınlaştıkları hatta öpüştükleri ileri sürüldü. Cihangir'de görüntülenen Tütüncü, Özberk ile çok yakın arkadaş olduklarını söyleyerek aşk iddiasını yalanladı.

Oyuncu Serkay Tütüncü, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet eden yakışıklı oyuncu, yarı çıplak fotoğrafını paylaşıp hemen silmesi ve Burcu Özberk'le çıkan aşk iddiasına da açıklık getirdi.

OTURDUĞU SEMTİ DEĞİŞTİRDİ

6 senedir Cihangir'de oturan oyuncu, Moda'ya taşındığını söyleyerek "6-7 senedir Cihangir'de oturuyordum. Artık Moda'ya taşındım. Cihangir'in kaosundan yoruldum, burası çok kalabalık o yüzden Moda'ya taşındım." dedi.

Oyuncu Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

"FOTOĞRAFIMI ABARTILI BULDUĞUM İÇİN SİLDİM"

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yarı çıplak pozunu paylaşan Tütüncü, o fotoğrafı neden kaldırdığını açıkladı. Ünlü oyuncu, "Arkadaşlarım beğendi ama sonra abartılı olduğunu fark ettim. Çıplak değildim. Dediğim gibi, abartılı bulduğum için sildim" şeklinde konuştu.

Oyuncu Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

"BURCU İLE ÇOK YAKIN ARKADAŞIZ"

Geçtiğimiz haftalarda bir partide meslektaşı Burcu Özberk ile yakınlaşmasına da değinen Serkay Tütüncü, "Bu soruyu iyi ki sordunuz. Burcu ile çok yakınız ama sadece arkadaşız. Ortak arkadaşlarımızla bir partide eğlendik" diyerek aşk iddiasını yalanladı.

Oyuncu Serkay Tütüncü, Burcu Özberk ile aşk yaşadığı iddiasını yalanladı

"ZEKİ KADINLARDAN HOŞLANIYORUM"

Serkay Tütüncü, 'Kadınlarda neye bakarsınız?' sorusuna, "Şu anki kafamla kesinlikle zeka derim. Belki 6-7 yıl önce sorsanız bu soruyu 'Küçük bir burnu olsun, saçları şöyle olsun' diyebilirdim. Artık bunların gerçekten hiçbir öneminin olmadığını düşünüyorum. Çok güzel kadınlar görüyor, tanıyorsunuz ama beş dakika bile aynı ortamda duramayabiliyor, irite olabiliyorsunuz. O yüzden artık kesinlikle zeki kadın! Ne deniyordu ona sapyoseksüel mi?" cevabını verdi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Burcu Özberk Cihangir Moda Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500

Yorumlar (1)

uCube :

Yakışıklı oyuncu derken, bu adamın neresi yakışıklı? Karizma deseniz tamam diyeceğim de, yakışıklılık? ;))

9
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title