Haberler

Boney M, Marmaris'i Coşturdu

Mtv'nin Rusya'da yayın yapacak müzik kanalı 'Pianista', Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlediği gala gecesiyle yayın hayatına başladı.

Mtv'nin Rusya'da yayın yapacak müzik kanalı 'Pianista', Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde düzenlediği gala gecesiyle yayın hayatına başladı. Gecede 80'lerin efsane pop müzik grubu Boney M sahneye çıktı.

Marmaris Netsel Marina'daki bir restoranda dün düzenlenen geceye kanalın sahibi, yöneticileri ve davetlilerinden oluşan yaklaşık 180 Rus katıldı. Dünyaca ünlü Boney M müzik grubu, saat 22.30'da sahneye çıktı. Grup, tüm dünyada hit olan 'Ma Baker, Felicidad, Rasputin, Daddy Cool, Sunny, Holiday' adlı şarkılarını Rus davetliler için seslendirdi. Grup, zaman zaman sahneden inerek mikrofonu davetlilere uzattı ve şarkılarını birlikte seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan grup, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Organizasyonu düzenleyen Lemar Turizm Acentesi Sahibi Levent Güner, bu etkinliği ilçeye getirebilmek için çok sayıda acente ile yarış yaptıklarını sonunda böylesine güzel bir organizasyonu Türkiye'ye getirmeyi başardıklarını belirtti. Güner, Rusya'da izlenme rekorlarına sahip bir kanal haline gelmesine kesin gözüyle bakılan Pianista'nın gala gecesini ilçede düzenleyerek tanıtıma büyük ölçüde katkı sağlandığını da sözlerine ekledi.

DEB(İÖ/BT) - Muğla / Marmaris

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Rusya Federasyonu Levent Güner Marmaris Muğla Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title