Haberler

CHP Haluk Levent'e Hatay adaylığı teklif etti, ünlü şarkıcı olumsuz yanıt verdi

Güncelleme:

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay'daki anma töreninde istifa çağrıları yapılan Büyükşehir Belediye Başkanı Lüftü Savaş'a yönelik protestolar CHP'de kafaları karıştırdı. Savaş'ın adaylığı için anketleri işaret eden partinin şarkıcı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'e teklif götürdüğü öğrenilirken, Levent yaptığı açıklamayla Hatay için sunulan başkan adaylığı teklifine olumsuz yanıt verdiğini ifade etti.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde partiler adaylarını tek tek açıklarken, 6 Şubat anmasında Hatay'da yaşananlar CHP'nin işini epey zorlaştırdı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, törene katılan kalabalık gruplar tarafından protesto edildi.

LÜTFÜ SAVAŞ İÇİN ANKETLERİ İŞARET ETTİLER

Yaşanan gelişme kamuoyunda ses getirirken, konuya ilişkin değerlendirmede bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel istifa çağrıları yapılan Lütfü Savaş için yapılacak anketleri işaret etti.

ANKARA KULİSLERİNİ HAREKETLENDİREN İDDİA

Savaş'ın yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olurken, bugün Hatay konusunda dikkat çeken bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

3 GÜN ÖNCE HALUK LEVENT'E TEKLİF GİTMİŞ

CHP'nin Savaş'a yönelik istifa çağrıları nedeniyle 3 gün önce şarkıcı ve Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'e Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı teklifinde bulunduğu öğrenildi.

"SİYASET DIŞI KALACAĞIMA SÖZÜM VAR, KABUL ETMEDİM"

Gelişmeyi sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla duyuran gazeteci İsmail Saymaz, "AHBAP başkanıyım. Üyelerime ve bizi destekleyen herkese siyaset dışı kalacağıma dair sözüm var diyerek, kabul etmedim" dedi.

HALUK LEVENT'TEN DE AÇIKLAMA GELDİ

CHP'nin Hatay adaylığı teklif ettiği öğrenilen ünlü şarkıcı Haluk Levent de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla söz konusu teklife olumsuz yanıt verdiğini ifade etti. Levent şu ifadeleri kullandı; "CHP'den Hatay Büyükşehir başkan adaylığı için teklif gelmesi hakkında: Canlarım! Ahbap başkanıyım. Ve siyasi bir kimliğe giremem. Diğer siyasi partilerden de teklifler geldi. Onur duyuyorum. Ama siyasete girmeyeceğime dair kararım kesin. Bu ülke için yapacağımız çok şeyler var."

CHP Haluk Levent'e Hatay adaylığı teklif etti, ünlü şarkıcı olumsuz yanıt verdi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Magazin

Haluk Levent Ahbap Hatay Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

YİĞİT TÜRKALP:

adamsın HALUK LEVENT. biz senin insanlığını sevdik. bunların hiçbirine güvenipte siyasete girme.

186
7
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Haluk levent cumhurbaskanligi adayligina layik ve ustesinden gelebilacek kapasiteye haizdir

72
80
yanıtYanıtla
Mehmet Sekerci:

?????? ne âlâka ya

yanıt38
yanıt31
Selim Güler:

Politik düsünca belki ayri olabilir fakat iyi bir insan ve vatanini milletini seven birisi takdir ediyorum.

88
4
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

DEPREMDE ENAYİLERDEN TOPLADIĞI PARALARI İŞ BANKASINDA TOPLAMIŞ GİT SOR BAKALIM

yanıt2
yanıt16
Mülayim sert:

Bence aday olmalıydın ve kesin kazanırdın siyaset üstü diye birşey Yok senin ne düşüncede olduğunu ve siyasi görüşünü zaten herkes az çok biliyor

8
45
yanıtYanıtla
nazım arat:

Kibar adam Haluk levent. Chp bugunku haline bakıp incinmissiniz mi deseydi

30
1
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

Sizin gibi iyi insanlar siyaset düşünmediği için siyaset meydanı kötülerle doldu… kararınız saygıyı hakkediyor ama siyasette sizin gibi iyi insanlara da ihtiyac var. Düşünürseniz de bağımsız aday olun

16
2
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR:

YA BU CHPDE PARTİMİ ALLAH AŞKINI YA TAYYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞI OLMASA CHPLİLER BİLE BU CHPYE OY VERMEZ

11
4
yanıtYanıtla
Dürüstçe:

CHP ülkenin başına bela… ilk başkanından son başkanına kadar hepsi ülkeye zarardan başka bir şey getirmedi

yanıt8
yanıt7
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title