Haberler

'Ayhan Hanım' Muamması

Güncelleme:

Geçen yılın mart ayında çekimlerine başlanan 'Ayhan Hanım' filminin akıbeti belirsizliğini koruyor.

Mart 2011'de çekimlerine başlanan, fakat daha sonra yaşanan birtakım şanssızlıklarla mücadele etmek zorunda kalan 'Ayhan Hanım' filminin akıbeti hala belli değil.

Filmin çekimleri devam ediyor mu, bitti mi?

Yoksa artık çekilmeyecek mi?..

Bu soruların cevabını film ekibi ve Levent Semerci'den başka hiç kimse bilmiyor.

Çünkü set çalışanlarının konuşması yasak!

Levent Semerci'nin ağzını ise bıçak açmıyor.

Yapımcı ile medya arasında hiçbir bağlantı yok ve en önemlisi; filmin resmi internet sitesi bizleri, yaklaşık bir senedir 'Yapım aşamasında' yazısıyla karşılıyor.

ÇEKİLİYOR MU?

İşe, büyük bir hızla başlayan filmin yönetmeni Levent Semerci; Vahide Gördüm'ün yaşadığı hastalık sebebi ile çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı.

Semerci, bu hastalığın üzüntüsünü yaşarken, bir de bu sırada, bir önceki filmi 'Nefes-Vatan Sağolsun'dan kalma borçları nedeniyle şirketine haciz geldi. (Filmin yapımcısının beyanatıdır.) Neyse ki; zaman ve gelişen tıp Vahide Gördüm'ün hastalığını yenerek sete dönmesini sağladı.

Fakat Gördüm, 'Ayhan Hanım' setine gerçekten döndü mü? (Çünkü filmden çok 'Merhaba Hayat' dizisi ile gündeme geliyor.) Gelelim başta sorduğumuz soruya...

Film çekiliyor mu?

Bütün gelişmelere rağmen bu sorulara cevap bulabileceğimizi sanmıyorum. (En azından film şirketi bir bilgi verene kadar) Filmin gösterim tarihinin birkaç kere ertelenmesi de başka bir muamma!

2012'nin ilk aylarında gösterime gireceği söylenen filmin, gösterim tarihi daha sonra 2012'nin sonu olarak açıklandı.

2012'nin son günlerine geldik ve hala ortada film yok; bu da gösterim tarihinin bir kez daha ertelendiği anlamına geliyor sanırım.

Annesi Ayhan Hanım ve ailesinin hikayesini çekmenin verdiği ağır sorumluluk ve hassasiyet, Levent Semerci'nin omuzlarına oldukça büyük bir yük bindirdi; bunun farkındayım ama bu filmin akıbetini öğrenmekte, filmi bekleyenlerin en doğal hakkı...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Levent Semerci Vahide Gördüm Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title